طرز تهیه عدس پلو مجلسی ساده و مرحله به مرحله
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه عدس پلو مجلسی داریم میدونم همتون عدس پلو بلدین خیلی هم خوشمزه درست میکنید هر کودومتون هم شیوه خاص خودتون رو دارید،اما بیاین این مدلی که من درست کردم شما امتحانش کنید میدونم که لذت میبرید
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ عدس 1 پیمانه
⫸ گوشت چرخ کرده 200 گرم
⫸ کشمش پلویی (اختیاری) 3 الی 4 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز متوسط 1 عدد
⫸ زعفران به میزان لازم
⫸ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
⫸ روغن مایع به میزان لازم
⫸ دارچین و پودر زیره ی سبز 1 قاشق مربا خوری
مرحله اول
ابتدا برنج را در یک کاسه با مقداری آب بخیسانید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید. برنج را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید برنج چند دقیقه بجوشد.(برنج را باید زمانی که اطراف دانه های آن نرم و مغز آن سفت است آبکشی کنید و کنار بگذارید.)
مرحله دوم
عدس را از قبل خیس کنید و با مقداری نمک بپزید وقتی برنج رو آبکش کردین عدس هارو با دارچین بذارید لای برنج ،کشمش هم تفت بدین و بزارید روی برنج و گوشت چرخ کرده هم با پیاز ، نمک ،زردچوبه،پودر زیره ی سبز تفت بدین و میتونید بزارید وسط برنج یا میتونید مقداری برای تزیین کنار بذارید
مرحله سوم
البته میتونید برنج رو به شکل دم پز هم درست کنید : برنج رو با اب و نمک و روغن بذارید بپزه و زمان بدین که آبش کشیده بشه بعد عدس هارو با دارچین اضافه کنید
نکته:
❌ نكته دوم خيساندن كشمش ها با اب ولرم (به دلیل اینکه كشمش ها طعم شيريني بيشتري بهمون بده )
❌ نكته سوم پختن عدس با حرارت ملايم ( به دلیل اینکه له نشن )
❌ نكته چهارم درست كردن پياز داغ براي روي غذا
❌ نكته پنجم توصيه ميكنم گوشت و قلقلي درست نكنيد، عدس پلو غذاي ابداري نيس و خودش خشك هست پس نياز هست كه گوشت بصورت ساده سرخ بشه
❌ تفت كشمش ها تا حسابي شكل قشنگ به خودشون بگيرن
✅ سلامت قلب و تولید ماهیچه
✅ پیشگیری از سرطان و دارای اسید فولیک
✅ کنترل وزن و در آخر عدس کمک میکنه سیستم عصبی سالم داشته باشیم.