طرز تهیه عدسی با مرغ لعاب دار + ادویه جات مخصوص

طرز تهیه عدسی با مرغ لعاب دار + ادویه جات مخصوصسلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه عدسی با مرغ هست.اگر شما هم دوست دارید که یک عدسی خوشمزه و متفاوت رو ئرست کنید و اون رو امتحان کنید این دستور پخت برای شما یک پیشنهاد عالی هست.با ما همراه باشید

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه عدسی با مرغ

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ عدس 2 پیمانه

پیاز متوسط 1 عدد

⫸ سیب زمینی 1 عدد

⫸ سیر 6 حبه

⫸ مرغ 150 تا 200 گرم

⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

⫸ عصاره مرغ 1 عدد

⫸ فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، نمک ، پاپریکا ، زردچوبه و پودر تخم گشنیز


مرحله اول

در مرحله اول دو پیمانه عدس را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا عدس بپزد و آب به جوش بیاد ، حالا یک عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی اون رو خورد کنید ، یک عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و آن را هم بشورید و به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله دوم

حالا داخل ماهیتابه مقداری کره و روغن بریزید وقتی که کره آب شد و روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز خوب سرخ بشه.


مرحله سوم

حالا مرغ را به پیاز اضافه کنید سپس ادویه ها که شامل فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، نمک ، پاپریکا ، زردچوبه و تخم گشنیز هست را اضافه کنید و با هم تفت بدید وقتی که بوی ادویه ها بلند شد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه.


مرحله چهارم

در این مرحله وقتی که خامی رب گرفته شد خوراک رو به عدس های داخل قابلمه که تا الان خوب مغز پخت شده اند اضافه کنید و خوب هم بزنید و یک ساعت اجازه بدید تا بپزه‌.نیم ساعت آخر سیب زمینی ، سیر و عصاره مرغ رو اضافه کنید. بعد از یک ساعت عدسی خوشمزه ما آمادست .نوش جان


نکات مهم
برای اینکه نفخ عدس گرفته شود و بهتر پخته شود ، 12 تا 24 ساعئ عئس هارو داخل آب بزارید تا خیس بخورند.
اگر مقدار زیادی نمک استفاده کدید و عدسی شور شد، مقداری سیب زمینی خرد شده به آن اضافه کنید تا شوری عدسی کاهش یابد.
حبرای اینکه عدسی خوشمزه تر باشد به شما پیشنهاد میکنیم به جای آب معمولی ، از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  آموزش دوم  •  •  •  •  •  •  •  •  •

طرز تهیه عدسی با مرغ لعاب دار + ادویه جات مخصوص

طرز تهیه عدسی با گوشت
مواد لازم برای 5 نفر

عدس 1 پیمانه

گوشت 100 گرم

جو پرک 1 پیمانه

پیاز 1 عدد

کره 1 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی 1 عدد


مرحله اول

برای درست کردن عدسی با گوشت ابتدا عدس ها را دو الی سه بار بشورید و بعد اون‌ها رو داخل یک ظرف بریزید. سپس به آن 2 لیوان آب اضافه کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار بدید تا عدس بپزد.


مرحله دوم

در فاصله پخت عدس ، پیاز را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید. سپس داخل یک ماهیتابه کره را به همراه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که کره آب شد ، پیاز را درون ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک و طلایی شود.


مرحله سوم

به پیاز گوشت تکه‌ای خرد شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا رنگ گوشت عوض شودو وقتی که رنگ گوش تغییر کرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که ادویه‌ها به خورد گوشت برود.


مرحله چهارم

یک لیوان آب روی آن بریزید و 45 دقیقه زمان بدید تا گوشت با حرارت ملایم نیم‌پز شود. بعد از گذشت این زمان سیب زمینی‌ها رو پوست بگیرید ، بعد اون‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه جو پرک به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.


مرحله پنجم

مجدد 2 لیوان آب دیگر روی مواد بریزید و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیاید. وقتی که سیب‌زمینی‌ها هم پخت و نرم شد ، این ترکیب رو به ظرفی که عدس در حال پخت است اضافه کنید.


مرحله ششم

بعد در قابلمه رو بذارید و 15 الی 20 دقیقه زمان بدید تا عدسی پخته شود و جا بیفتد. بعد از گذشت این زمان عدسی رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و غذا رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه طعم متفاوت‌تری رو در زمان خوردن عدسی تجربه کنید ، می‌توانید مقداری بادمجان سرخ و له شده هم اضافه کنید.
دارچین برای بهتر شدن عطر و طعم عدسی کار می‌رود و می‌توانید هنگام سرو روی هر بشقاب مقداری دارچین اضافه کنید.
برای تزیین عدسی گوشت ، می‌توانید مقداری جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.
استفاده از سیب زمینی و جو پرک یک گزینه عالی برای لعاب‌دار شدن عدسی هست ، پس به هیچ عنوان آن را حذف نکنید.

پیشنهاد سرآشپز
2 نظرات
  1. محسن می گوید

    مرغ رو چکار کردین پس؟

    1. amir می گوید

      با سلام ؛ متن اصلاح شد ممنون از دقت نظر و همراهی شما با مجله آشپزی آشپزم

نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.