طرز تهیه اکبر جوجه اصلی گلوگاه لذیذ و خوش طعم
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه اکبر جوجه. یک روش خیلی متفاوت که خیلی خیلی راحت میتونید این غذارو درست کنید و به همراه سس مخصوص اون رو میل کنید.با من همراه باشید.
طرز تهیه اکبر جوجه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ جوجه 900 گرمی 1 عدد
⫸ پیاز 1 عدد بزرگ
⫸ سیر4 حبه
⫸ زعفران دمکرده غلیظ نصف فنجان
⫸ اب لیموی تازه نصف پیمانه
⫸ نمک فلفل سیاه
⫸ 1 پیمانه روغن
⫸ 50 گرم کره
⫸ نصف پیمانه اب
مرحله اول
مرغ رو از وسط نصف کنید و از شب قبل یا از 4 ساعت قبل داخل مواد بخوابانید.برای مزه دار کردن مرغ اون رو داخل ظرفی بزارید .سپس مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید ، زعفران رو به همه جای مرغ بمالید تا زعفران به خورد مرغ بره.
مرحله دوم
پیاز هاتون رو بشورید و خلالی خورد کنید سپس به مرغ اضافه کنید.4 حبه سیر به صورت درشت خورد کنید و به مرغ اضافه کنید.حالا ادویه ها که شامل نمک و فلفل هست رو به مرع اضافه کنید و یک عدد لیمو ترش رو روی مرغ بریزید و مرغ رو خوب ورز بدید تا مواد خوب به خورد مرغ بره.در ظرف رو بزارید و داخل یخچال قرار بدید.
مرحله سوم
حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید سپس نصف لیوان آب به روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید وقتی روغن داغ شد. پیاز هارو از مرغ ها جدا کنید تا نسوزن . سپس مرغ هارو از سمت پوست روی حرارت ملایم سرخ کنید.
مرحله چهارم
حالا ۶۰ گرم کره روی مرغ ها قرار بدید و اجازه بدید تا مرغ ها سرخ بشه.در ظرف رو بزارید تا مرغ ها مغز پخت بشه.هر طرف رو به مدت 50 دقیقه سرخ کنید کافیه.
مرحله پنجم
برای درست کردن سس اکبر جوجه بیست گرم کره رو داخل ماهیتابه بریزید تا کره آب بشه سپس ۱۰ الی ۱۲ عدد آلو جنگلی رو به کره اضافه کنید و به ۳ الی ۴ دقیقه تفت بدید. سپس رب انار ملس رو اضافه کنید و مقداری نمک بریزید و تفت بدید.حالا داخل ظرف بریزید و سرو کنید. نوش جان