طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ دو نفره

 

سلام کاربران سایت آشپزم امروز با یه غذای خوشمزه دیگه در خدمت شمام پیشنهاد امروز ما برای شما طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ بسیار ساده و خوشمزه یه غذای خوشمزه مفید که فکر نمی‌کنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه امیدوارم از پخت این غذا لذت ببرید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر

برنج 2 پیمانه

آلبالو 250 گرم

شکر 2 قاشق غذاخوری

مرغ (ترجیحا سینه مرغ 1 عدد)

پیاز 1 عدد

روغن و زعفران به مقدار لازم


مرحله اول

برنج را قبل از پخت به مدت 30 دقیقه در مقداری آب و نمک خیس دهید. برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس با آب ولرم آبکشی کنید.


مرحله دوم

زمانی برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می‌فشارید، اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد .هسته آلبالوها را بگیرید و آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، شکر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه با هم بجوشند. سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ آلبالوها تیره نشود، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید.


مرحله سوم

شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.


مرحله چهارم

مرغ‌ها را با مقداری آب، چند قاشق روغن، پیاز، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آب مرغ تمام شود.


مرحله پنجم

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و مقداری نان لواش ته قابلمه بچینید، برنج آبکش شده و آلبالوهای پخته را لایه لایه روی هم بریزید، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس دم کنی را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد؛ در اواسط پخت برنج یک لیوان آب آلبالو را روی برنج بدهید.


مرحله ششم

برای سرو آلبالو پلو را در ظرف بکشید و روی آن را با مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و برنج زعفرانی تزئین کنید.

 

پیشنهاد سرآشپز
1 نظر
  1. مریم می گوید

    به به چه دستور پخت عالی و خفنییییییییی

نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.