طرز تهیه انار پلو قزوینی با مرغ بسیار خوشمزه
سلام مخاطبین سایت آشپزم 👩🏻🍳 پیشنهاد میکنم غذای امروز رو از دست ندید، میخوام براتون طرز تهیه انار پلو قزوینی با مرغ 🍗 رو آموزش بدم ، انارپلو یکی از غذاهای پرطرفدار و لذیذ ایرانیه که خیلی خوب بلده جای خودش رو توی سفره ی یلدای ما ایرانی ها باز کنه با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ دانه انار 1.5 پیمانه
⫸ مرغ 🍗 200 گرم
⫸ برنج 🍚 2 پیمانه
⫸ چوب دارچین 1 عدد
⫸ خلال پسته مقداری
⫸ گشنیز خرد شده 🥦 1 پیمانه سرخالی
⫸ زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 🧂 ، فلفل سفید و تخم گشنیز و زردچوبه و روغن یا کره به مقدار لازم
مرحله اول
ابتدا پیاز 🧅 را خیلی ریز خرد کنید. تابهای روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را با روغن کمی تفت دهید. مرغ 🍗 را در همان تابه با ادویهها تفت دهید تا رنگشان کاملا عوض شود.
مرحله دوم
برای تهیه مایه انار لای برنج🍚 ابتدا یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید و در مقدار کره تفت دهید تا سبک شود. برای اینکه کره 🧈 نسوزد و سیاه نشود کمی روغن مایع به کره در حال آب شدن روی حرارت اضافه کنید.
مرحله سوم
تکههای سینه مرغ ریش شده 🍗 یا مکعبی خرد شده را به پیاز در حال تفت اضافه کنید، بعد از حدود یک دقیقه گشنیز 🥦 ریز خرد شده، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله میتوانید یک قاشق غذاخوری زعفران آب کرده روی مرغها بریزید. در دو دقیقه پایانی تفت دادن دانههای انار را اضافه کنید و سپس با پلومون که از قبل آماده کردیم میل میکنیم