طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی با گوشت چرخ کرده رستورانی

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی با گوشت چرخ کرده رستورانی

سلام به هنرمندان سایت آشپزم  امروز براتون طرز تهیه بادمجون پلو رو آوردیم.بادمجون از اون مواد غذایی هایی هست که غذاهای خیلی زیادی میشه با اون درست کرد.این آموزش هم یکی از اون غذاهای خوشمزه هست.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه بادمجون پلو

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخکرده 300 گرم

بادمجان تقریبا درشت 1 عدد

گوجه متوسط 2 عدد

سیر 2 حبه درشت

پیاز 1 عدد دُرشت

زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری

برنج 2 لیوان

سیب زمینی برای تهدیگ 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1/5 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول دوحبه سیر رو پوست بگیرید و اونهارو بشورید سپس سیر هارو ساطوری کنید.حالا یک عدد پیاز درشت رو پوست بگیرید و اون رو بشورید وقتی پیاز خورد شد اون رو از وسط دو نصف کنید و به صورت خلالی نازک برش بزنید.حالا یک عدد بادمجان نسبتا درشت رو بشورید و اون رو به ضخامت یک سانت اسلایسی برش بزنید.حالا دو عدد گوجه رو هم مانند بادمجانها به صورت اسلایسی خرد کنید.


مرحله دوم

حالا داخل ظرفی مقداری آب بریزید و حدود دوقاشق غذاخوری به اون نمک اضافه کنید و هم بزنید تا نمک داخل آب حل بشه.وقتی نمک خوب داخل آب حل شد بادمجانهارو داخل آب قرار بدید تا تلخی بادمجانها گرفته بشه.سپس زعفران رو پودر کنید و سه تیکه یخ داخل اون قرار بدید سپس اون رو روی حرارت کتری قرار بدید تا دم بکشه.


مرحله سوم

حالا در این مرحله بادمجانهارو آبکش کنید و با دستمال اونهارو خشک کنید.سپس ماهیتابه رو روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید. روی بادمجانها با قلمو مقداری ماست بمالید این کار باعث میشه بادمجانها روغن کمتری استفاده کنن.حدود ۴ دقیقه اجازه بدید تا بادمجانها کامل سرخ بشن وقتی بادمجانها کامل سرخ شدن اونهارو روی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.حالا گوجه هارو بدون اینکه داخل ماهیتابه روغن بریزید بچینید و اونهارو فقط تا جایی که نرم بشن سرخ کنید.گوجه هارو از ماهیتابه خارج کنید و اونهارو روی دستمال کاغذی بچینید.


مرحله چهارم

حالا در این مرحله ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو داخل ماهیتابه بدون روغن تفت بدید تا رنگ اون تغیر کنه و چربی های داخل گوشت آب بشه.وقتی رنگ گوشت تغییر کرد سیر و پیاز رو که خرد کردید اضافه کنید.تفت بدید تا پیازها کاراملی و سبک بشن.وقتی پیازها کاراملی شدن ادویه ها که شامل پاپریکا ، زردچوبه ، نمک و فلفل هست رو اضافه کنید سپس مقداری آب بریزید و همه مواد رو باهم تفت بدید.


مرحله پنجم

وقتی رنگ ادویه ها باز شد و بوی خامی پیاز و گوشت گرفته شد مواد رو کنار بزنید و ۱.۵ قاشق غذاخوری رب به همراه کمی آب داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه.وقتی بوی خامی رب گرفته شد اون رو با پیاز و گوشت مخلوط کنید و بعد از یک دقیقه خوراک ما آمادست.


مرحله ششم

حالا میریم سراغ پخت برنج.یک قابلمه آب رو روی حرارت قرار بدید وقتی آب به جوش اومد دوقاشق غذاخوری نمک و برنج رو به آب اضافه کنید بعد از حدود ۷ دقیقه یک لیوان آب سرد به برنج اضافه کنید.سپس بعد از حدود یک ربع برنج رو آبکش کنید.


مرحله هفتم

حالا داخل همون ماهیتابه روغن و زعفران دم کرده و مقداری زردچوبه رو بریزید. حالا یک عدد سیب زمینی رو پوست بگیرید و آن را بشویید سپس به صورت اسلایسی برش بزنید و کف قابلمه بچینید.


مرحله هشتم

حالا یک لایه برنج بریزید و روی آن را صاف کنید بعد از مخلوط گوشت و پیاز روی اون بریزید سپس روی گوشت تکه های بادمجان رو بچینید بعد روی بادمجان ها گوجه ها را بچینید.بعد دوباره یک لایه برنج بریزید و سطح اون رو مرتب کنید و روی برنج مقداری آب و کره بریزید و به مدت یک ساعت اجازه بدید برنج دم بکشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.