طرز تهیه باقلا قاتق اصل خوشمزه و مجلسی
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون یک غذای خوشمزه از شمال کشور آوردم به اسم باقالی قاتق.مطمعنا خیلی هاتون اسم این غذای خیلی خوشمزه رو شنیدید و دوست دارید که اون رو درست کنید پس با من همراه باشید.
طرز تهیه باقالی قاتق
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ لوبیا کشاورزی نیم کیلو
⫸ سیر 5 حبه
⫸ شوید خشک 5 قاشق غذاخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق مربا خوری پر
⫸ نمک و فلفل به میزان لازم
⫸ تخم مرغ 3 الی 4 عدد
مرحله اول
در مرحله اول ۴ الی ۵ حبه سیر رو خوب بشورید و خشک کنید سپس با رنده اون رو ریز کنید و داخل ظرف بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس مقداری روی اون روغن بریزید و تفت بدید.سپس لوبیای کشاورزی بشورید و اجازه بدید که آب لوبیاها بره بعد به سیر اضافه کنید و کمی تفت بدید .
مرحله دوم
درمرحله دوم به لوبیاهای کشاورزی پنج قاشق غذاخوری شوید اضفافه کنید و خوب با لوبیاها مخلوط کنید. بعد یک قاشق مربا خوردی سر پر زردچوبه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا رنگ لوبیاها تغیر کنه.
مرحله سوم
سپس مقداری فلفل سیاه رو اضافه کنید و در نهایت مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید که لوبیاها به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزه.
مرحله چهارم
در اواخر پخت لوبیا مقداری نمک اضافه کنید. سپس 3 الی 4 عدد تخم مرغ خام رو به مواد اضافه کنید.تخم مرغ رو هم میتونید به صورت درسته و هم به صورت هم زده شده به مواد اضافه کنید.در آخر اجازه بدید که تخم مرغ ها بپزه و بعد داخل ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.