طرز تهیه باقلا قاتق اصل خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه باقلا قاتق اصل خوشمزه و مجلسی

سلام به هنرمندان سایت آشپزم  امروز براتون یک غذای خوشمزه از شمال کشور آوردم به اسم باقالی قاتق.مطمعنا خیلی هاتون اسم این غذای خیلی خوشمزه رو شنیدید و دوست دارید که اون رو درست کنید پس با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه باقالی قاتق

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ لوبیا کشاورزی نیم کیلو

⫸ سیر 5 حبه

شوید خشک 5 قاشق غذاخوری

⫸ زردچوبه 1 قاشق مربا خوری پر

⫸ نمک و فلفل به میزان لازم

⫸ تخم مرغ 3 الی 4 عدد


مرحله اول

در مرحله اول ۴ الی ۵ حبه سیر رو خوب بشورید و خشک کنید سپس با رنده اون رو ریز کنید و داخل ظرف بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس مقداری روی اون روغن بریزید و تفت بدید.سپس لوبیای کشاورزی بشورید و اجازه بدید که آب لوبیاها بره بعد به سیر اضافه کنید و کمی تفت بدید .


مرحله دوم

درمرحله دوم به لوبیاهای کشاورزی پنج قاشق غذاخوری شوید اضفافه کنید و خوب با لوبیاها مخلوط کنید. بعد یک قاشق مربا خوردی سر پر زردچوبه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا رنگ لوبیاها تغیر کنه.


مرحله سوم

سپس مقداری فلفل سیاه رو اضافه کنید و در نهایت مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید که لوبیاها به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزه.


مرحله چهارم

در اواخر پخت لوبیا مقداری نمک اضافه کنید. سپس 3 الی 4 عدد تخم مرغ خام رو به مواد اضافه کنید.تخم مرغ رو هم میتونید به صورت درسته و هم به صورت هم زده شده به مواد اضافه کنید.در آخر اجازه بدید که تخم مرغ ها بپزه و بعد داخل ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.