طرز تهیه چغوک بریزو کرمانی اصل خوشمزه و آسان
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز سراغ طرز تهیه چغوک بریزو کرمانی . با این آموزش با یک غذای خیلی خوشمزه،ساده و سریع آشنا میشیم که برای شهر کرمان هست و میتونه تنوع لذیذی به لیست غذاهات بده.با من همراه باشید.
طرز تهیه چغوک بریزو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده بین 150 تا 200 گرم
⫸ پیاز 1 عدد متوسط
⫸ سیب زمینی 1 عدد متوسط
⫸ سیر 1حبه
⫸ گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
⫸ رب گوجه فرنگی 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ آب 1 لیوان
⫸ برنج 1/5 لیوان
⫸ فلفل سیاه ، نمک ، پودر تخم گشنیز ، زردچوبه ، پاپریکا
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی اونها رو خورد کنید بعد سه عدد گوجه متوسط رو بشورید و از وسط به دو نصف کنید سپس با رنده اونها رو پوره کنید.
مرحله دوم
حالا داخل یک ظرفی مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد سیب زمینی هارو داخل اون سرخ کنید وقتی که سیب زمینی ها طلایی شد آنها را از داخل روغن بیرون بیاید و روی دستمال بذارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه. حالا یک ماهی تابه را روی حرارت قرار بدید و داخل و مقداری روغن بریزید و سپس پیاز و سیر را به روغن اضافه کنید و تفت بدید تا طلایی بشه.
مرحله سوم
در این مرحله وقتی که پیاز طلایی شد گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد ادویه ها که شامل فلفل سیاه نمک پودر تخم گشنیز زردچوبه و پاپریکا هست رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله چهارم
حالا پوره گوجه و به گوشت اضافه کنید و وقتی که آب گوجه خشک شد یک قاشق رب گوجه فرنگی و آن اضافه کنید و تفت بدید.خامی رب که گرفته شد سیب زمینی رو به بقیه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.بعد ۱ لیوان آب روی مواد بریزید و اجازه بدید تا بپزه.
مرحله پنجم
حالا میریم سراغ پخت برنج داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب به جوش آمد به عنوان نمک و برنجی که از قبل آن را شستید اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه اجازه بدید تا برنج نیم پز بشه بعد از این مدت برنج رو آبکش کنید.
مرحله ششم
حالا داخل قابلمه روغن به همراه زعفران بریزید و اجازه بدید تا روغن داغ بشه بعد هر ته دیگ ای که دوست دارید داخل آن بچینید سپس روی ته دیگ برنج بریزید و روی اون رو مرتب کنید و اجازه بدید یک ساعت دم بشه.نوش جان