طرز تهیه چکدرمه پلو ترکمنی با گوشت گوسفندی
سلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم خوش آمدید.امروز براتون یک غذای ساده ترکمنی آوردم به اسم چکدرمه پلو ترکمنی که با گوشت گوسفندی پخته میشه و بسیار طرفدار داره و میتونید اون رو داخل مهمونی ها و مجالستون استفاده کنید. با من همراه باشید.
طرز تهیه چکدرمه پلو ترکمنی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج ايراني 4 پيمانه
⫸ گوشت گوسفندي 400 گرم
⫸ رب 2 قاشق سوپخوری
⫸ گوجه 6 عدد
⫸ آب 3 پيمانه و نصف
⫸ پياز 2 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ نمك و فلفل زرد چوبه .
مرحله اول
برای درست کردن این غذا ما قبل از هر چیز به پیاز نیاز داریم پس اول از همه پیاز را خوب بشورید و پوست بگیرید و رنده کنید و آب پیاز را بگیرید و تفت بدید و بهش گوشت های گوسفندی اضافه کنید و با هم تفت بدید.
مرحله دوم
در مرحله دوم وقتی که گوشت تغییر رنگ داد نمک فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه تفت بدید تا ادویه به خورد گوشت بره.و بعد دو قاشق رب رو اضافه کنید و رب را هم به مدت دو دقیقه تفت دهید .
مرحله سوم
بعد چهار عدد گوجه بشورید و بزارید که چند دقیقه داخل آب گرم بمونه تا بتونید راحت پوس گوجه هارا بکنید وقتی که گوجه هارا پوست کردید با رنده آنها را پوره کنید و به مخلوط مون اضافه کنید بعد از چند دقیقه بعد از اینکه آب گوجه یکم کشیده شد و گوجه کمی خشک شد آب رو اضافه کنید هم بزنید و در قابلمه را بگذارید و بزنید که یک ساعت موادمون با همدیگر بپزد.
مرحله چهارم
در مرحله آخر چهار پیمان برنج را خوب بشورید و آبکش کنید و برنج را به چکدرمه اضافه کنید و هم بزنید و روغن بریزید و سپس دو حبه سیر روی برنج بزارید و بعد بعد از نیم ساعت چکدرمه ما آماده است و میتونید با انواع چاشنی ها اون رو میل کنید نوش جان.
نکته:
❌ حتما گوشت گوسفندي استفاده كنيد
❌ اين غذا با اين كه ساده ست اما ميزون كردن آبش يكم سخته پس حتما دقت كنيد كه آب زيادي داخل غذا نريزيد
❌ موقع دم گذاشتن هم اگر برنج كمي آب داشت اصلا اشكال نداره