طرز تهیه دوپیازه آلو شیراز خوشمزه و فوری

طرز تهیه دوپیازه آلو شیراز خوشمزه و فوری

سلام به هنرمندان سایت آشپزم  امروز براتون طرز تهیه دوپیازه آلو رو آوردیم.اگر برای درست کردن غذا وقت ندارید این غذا یک پیشنهاد عالی برای شماست.میتونید با کمترین مواد تو کمترین زمان اون رو درست کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه دوپیازه آلو

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی 2 عدد متوسط

پیاز متوسط 4 عدد

کره 25 گرم

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

ادویه کاری 1 قاشق چایخوری

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

پودر گوجه 1 قاشق چایخوری

نمک فلفل سیاه به اندازه دلخواه

آویشن 1/3 قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول دو عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و بشویید آنها را به ابعاد هم اندازه خرد کنید سپس مقداری آب رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب به جوش اومد سیب زمینی هارو داخل آب بریزید و اجازه بدید به مدت ۴۰ دقیقه بپزه.


مرحله دوم

حالا ۴ عدد پیاز را پوست بگیرید و اونها رو بشورید و سپس به صورت خلالی ریز با چاقو یا غذاساز خرد کنید. حالا ماهیتابه ای رو روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید وقتی که روغن سرخ شد پیاز ها را اضافه کنید و تفت بدید. حالا وقتی پیاز ها طلایی شد ادویه هامون که شامل زردچوبه ادویه کاری پاپریکا پودر گوجه نمک و فلفل سیاه و آویشن هست را اضافه کنید و دوباره تفت بدید.


مرحله سوم

حالا ک سیب زمینی ها خیلی خوب پخته اونها رو به همراه کره پوره کنید سپس به پیازها اضافه کنید و خوب سیب زمینی ها رو با پیاز‌ها مخلوط کنید. وقتی که پیاز و سیب زمینی خوب باهم مخلوط شدن آن را داخل ظرفی بریزید و به هر شکلی که دوست دارید آن را تزیین کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.