طرز تهیه دوپیازه مرغ و برنج رستورانی و مجلسی

طرز تهیه دوپیازه مرغ و برنج به روش رستورانی و مجلسی

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دوپیازه مرغ هست.مطمعنا خیلی هاتون تا الان اسم این خورش خوشمزه رو شنیدید.پس با این آموزش میتونید خیلی راحت اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه دوپیازه مرغ

مواد لازم برای 4 نفر

ران مرغ 2 عدد

زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری

برنج 1/5 لیوان دسته دار

فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط

سیر بین 4 تا 6 حبه

پیاز متوسط 2 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

کره 50 گرم

فلفل سیاه ، نمک نصف قاشق چایخوری

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

دو عدد ران مرغ را داخل ظرف بریزید و سپس به آنها ۵ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید. بعد با دست خوب مرغ هارو ماساژ بدید تا زعفران خوب به خورد مرغ ها بره.حالا مرغ هارو داخل یخچال قرار بدید.


مرحله دوم

۲ عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت خلالی خرد کنید .حالا یک ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد پیاز هارو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز نرم بشه.وقتی پیاز ها نرم شد به آنها زردچوبه ، پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه بزنید و تفت بدید.


مرحله سوم

وقتی ادویه ها خوب به خورد پیاز ها رفتند ۲ قاشق غذاخوری رو به گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید و روی آن کمی آب بریزید و تفت بدید وقتی بوی خامی رب گرفته شد به پیاز اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. حالا یک عدد فلفل دلمه ای رو بشورید و به صورت خلالی خرد کنید بعد ۴ تا ۶ حبه سیر را پوست بگیرید و سپس به همراه فلفل دلمه ای به پیاز اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله چهارم

حالا داخل یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزید وقتی روغن داغ شد مرغ هارو داخل ماهیتابه بچینید و هر طرف رو به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا حدودا ۳۰ درصد اونها پخته بشه.


مرحله پنجم

حالا یک عدد قابلمه را روی حرارت قرار بدید و ۵۰ گرم کره داخل اون بریزید وقتی که کره آب شد مرغ ها رو داخل قابلمه بچینید سپس از سس روی ران مرغ ها بریزید بعد یک لیوان آب رو به اطراف مرغ اضافه کنید.بعد در قابلمه رو بزارید و زیر حرارت و کم کنید تا به آرامی بپزد.


مرحله ششم

برای پخت برنج یک قابلمه را روی حرارت قرار بدید و داخل آن کمی آب بریزید وقتی آب به جوش اومد برنج رو که از قبل اون رو شستید به همراه نمک اضافه کنید سپس وقتی که برنج نرم شد اونها آب کش کنید. حالا داخل قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید. حالا نیمی از برنج رو با زعفران مخلوط کنید و در مرحله اول داخل قابلمه بریزید.سپس روی اون رو صاف کنید و نیم دیگر برنج رو که سفید هست روی برنج زعفرانی بریزید.بعد در قابلمه رو بزارید تا برنج دم بکشه‌.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.