طرز تهیه دلمه کاهو چینی با گوشت چرخ کرده

سلام به شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم امروز اومدم سراغ طرز تهیه دلمه کاهو چینی با گوشت چرخ کرده ، کاهو چینی که در واقع کلم چینی هست بافت نازک ولی محکمی داره که خیلی ترد و بعد از پخت خوش طعم میشه . ‌دلمه هایی که با این کاهو درست میشه بسیار خوشمزه است ، این غذا یه غذای دلچسب و ساده که با یک بار چشیدن غذای مورد علاقتون میشه امیدوارم این دستور پخت براتون مفید باشه و ازش لذت ببرید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 30
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر

مواد لازم برای سس گوجه:

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آبغوره نصف لیوان ‌

شکر یا عسل 1 قاشق غذاخوری

نمک. فلفل. زردچوبه. دارچین هرکدام 1 قاشق مربا خوری

آب به اندازه ای که 1 سانت روی دلمه ها رو بپوشاند. ‌

مواد لازم برای مواد گوشتی داخل دلمه :

نصف پیمانه برنج ‌

1 پیمانه گوشت چرخ کرده ‌

پیاز 1 عدد متوسط ‌

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برنج رو همراه پیاز و رب و زردچوبه تفت می دیم و کمی آب می ریزیم تا برنج نیم پز بشه و آب آن کشیده شود.


مرحله دوم

بعد از سرد شدن گوشت چرخ کرده را به صورت خام بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.


مرحله سوم

موادمان را به صورت کوفته های استوانه ای در میاریم و لای برگ ها جا می دیم .‌


مرحله چهارم

روی دلمه ها باید توسط یک بشقاب کوچک یا یک درب کوچکتر فشرده بشه تا در حین پخت دلمه ها تغییر شکل ندن‌.‌


نکته:

مهمترین قسمت این دلمه چاشنی های سس گوجه ای است که بهش اضافه میشه و  دلمه با اون طعم دار و پخته میشه .‌

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.