طرز تهیه دلمه کاهو چینی با گوشت چرخ کرده
سلام به شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم امروز اومدم سراغ طرز تهیه دلمه کاهو چینی با گوشت چرخ کرده ، کاهو چینی که در واقع کلم چینی هست بافت نازک ولی محکمی داره که خیلی ترد و بعد از پخت خوش طعم میشه . دلمه هایی که با این کاهو درست میشه بسیار خوشمزه است ، این غذا یه غذای دلچسب و ساده که با یک بار چشیدن غذای مورد علاقتون میشه امیدوارم این دستور پخت براتون مفید باشه و ازش لذت ببرید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 2 نفر
مواد لازم برای سس گوجه:
⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
⫸ آبغوره نصف لیوان
⫸ شکر یا عسل 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک. فلفل. زردچوبه. دارچین هرکدام 1 قاشق مربا خوری
⫸ آب به اندازه ای که 1 سانت روی دلمه ها رو بپوشاند.
مواد لازم برای مواد گوشتی داخل دلمه :
⫸ نصف پیمانه برنج
⫸ 1 پیمانه گوشت چرخ کرده
⫸ پیاز 1 عدد متوسط
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول
برنج رو همراه پیاز و رب و زردچوبه تفت می دیم و کمی آب می ریزیم تا برنج نیم پز بشه و آب آن کشیده شود.
مرحله دوم
بعد از سرد شدن گوشت چرخ کرده را به صورت خام بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
مرحله سوم
موادمان را به صورت کوفته های استوانه ای در میاریم و لای برگ ها جا می دیم .
مرحله چهارم
روی دلمه ها باید توسط یک بشقاب کوچک یا یک درب کوچکتر فشرده بشه تا در حین پخت دلمه ها تغییر شکل ندن.
نکته:
مهمترین قسمت این دلمه چاشنی های سس گوجه ای است که بهش اضافه میشه و دلمه با اون طعم دار و پخته میشه .