طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی با گوشت خورشتی
سلام به شما دوست داران آشپزی امروز در سایت آشپزم 👩🏻🍳. یک غذای ساده و مجلسی داریم که مطمعنا همتون دوستش دارید. امروز طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت خورشتی رو داریم با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج🍚 3 پیمانه
⫸ گوشت خورشتی🥩 350 گرم
⫸ لوبیا سبز 3 پیمانه
⫸ رب گوجه🍅 3 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز🧅 2 عدد
⫸ نمک🧂، فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
⫸ روغن به میزان لازم
مرحله اول
پیاز🧅 رو خلالی خرد کنید و توی تابه عمیق یا قابلمه تفت بدید تا شروع به طلایی شدن کنه. کمی زردچوبه و 3 قاشق رب گوجه🍅 بهش اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه بدین. لوبیا سبز رو بشویید و به تکه های یک سانتی خرد کنید. حالا لوبیا سبز رو به مخلوط پیاز و رب اضافه کنید. 5 دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه بدین.
مرحله دوم
گوشت خورشتی 🥩 رو همراه با یک پیمانه آب، قدری نمک و فلفل توی یه تابه بریزید. درب تابه رو ببندید و بذارید گوشت کاملاً بپزه. بعد از پخت گوشت، اگر مخلوط شما رقیق بود مدتی در تابه رو باز بذارید تا آب بخار و سس غلیظ بشه.
مرحله سوم
برنج🍚 رو که از قبل خیس کردید با کمی نمک و روغن بگذارید تو آب بپزه. بعد آبکشش کنید. برنج یا سیب زمینی برای ته دیگ آماده کنید. کف قابلمه کمی آب و روغن بریزید و روی شعله بذارید. سیب زمینی یا نان رو ته قابلمه بچینید. بعد برنج و مخلوط لوبیا سبز رو لایه لایه اضافه کنید. در این مرحله میتونید کمی دارچین هم همراه با مخلوط لوبیا به لایه ها اضافه کنید.
مرحله چهارم
دیگه بذارید برنج دم بکشد. 10 دقیقه قبل از سرو 2_3 قاشق روغن زیتون یا کنجد روی برنج بریزید و با کفگیر هم بزنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید.
نکته:
❌ این غذارو میتونید به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده و یا مرغ هم استفاده کنید .
خواص لوبیا سبز
✅ لوبیا سبز فیبر فراوانی دارد و برای دستگاه گوارش مفید است.
✅ به علت وجو آنتیاکسیدانهایی لوبیا سبز خاصیت ضد سرطانی دارد.