طرز تهیه گبولی پلو بندرعباس خوشمزه و مجلسی با گوشت

طرز تهیه گبولی پلو بندرعباس خوشمزه و مجلسی با گوشتسلام به مخاطبین محترم سایت آشپزم  امروز میریم سراغ طرز تهیه یک غذای خوشمزه جنوبی به اسم گبولی پلو .
گبولی پلو یک نوع کته یا برنج دمی است که به جای آب با آب گوشت پخته میشود به همین دلیل بسیار غذای مفید و مقوی است و از غذاهای محبوب و جذاب شهر زیبای بندرعباس که طرفداران بسیاری دارد .
با این آموزش همراه باشید تا به راحتی اون رو  درست کنید و لذت ببرید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه گبولی پلو

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

 برنج 3 پیمانه

گوشت ماهیچه یا دنده گوسفندی🥩 500 گرم

پیاز درشت🧅 2 عدد

 سیب زمینی🥔 1 عدد

نخود 1 پیمانه

نمک🧂 ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، هل ، دارچین ، پودر لیمو عمانی به مقدار لازم

کره

کشمش پلویی 100 گرم


مرحله اول

1 عدد پیاز🧅 رو به صورت نگینی خرد کنید و داخل ظرف بریزید و سپس روی آن مقداری روغن بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز🧅 سبک شد گوشت🥩 رو اضافه کنید و تفت بدید وقتی که رنگ گوشت ها عوض شد ادویه هاتون که شامل نمک🧂 ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، هل ، دارچین و پودر لیمو عمانی هست را اضافه کنید و مخلوط کنید ، روی مواد آب بریزید و اجازه بدید که بپزه .


مرحله دوم

1 عدد پیاز🧅 نسبتاً درشت را بشورید و و خشک کنید سپس با چاقو آن را به صورت خلالی خرد کنید و داخل ظرف بریزید و آن را سرخ کنید حالا مقداری کشمش پلویی رو فیس کنید و وقتی که پیاز طلایی شد کشمش ها رو به اون اضافه کنید سپس یک قاشق غذاخوری دارچین و روی اون بریزید و همه مواد را با هم تفت بدهید وقتی که مقداری آب انداخت خوراک تون آماده است .


مرحله سوم

داخل ماهیتابه نخود هایی که از قبل پخته اید رو بریزید و به همراه روغن اون رو تفت بدید ، حالا گوشت هاتون رو از آب خارج کنید وقتی مطمئن شدین پخته اون رو داخل ماهیتابه به همراه روغن کمی سرخ کنید ؛ برای تزیین دو عدد سیب زمینی رو بشورید و خشک کنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید سپس آنها را با روغن سرخ کنید.


مرحله چهارم

آب گوشت را از صافی رد کنید سپس برنج را آبکش کنید و داخل آبگوشت بریزید به اون نخود و مقداری زعفران و نمک🧂 اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس وقتی که آب برنج کشیده شد گوشت هایی که از قبل سرخ کردید را روی برنج بچینید و اجازه بدید که برنج دم بکشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.