طرز تهیه قابلی پلو ساده با گوشت گوسفندی

طرز تهیه قابلی پلو ساده با گوشت گوسفندیسلام همراهان عزیز همچنان من آشپزم👩🏻‍🍳 غذای امروز قابلی پلو با گوشت گوسفند🍖ی هست ، قابلی پلو یکی از لذیذترین غذاهای کشور افغانستانه که خوشمزگیش رو علاوه بر طعم گوشت گوسفند از ادویه های فوق العاده جذابش میگیره با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت گوسفندی🍖 و یا سینه مرغ🍗 300 گرم

برنج 🍚 2 پیمانه

هویج 🥕 3 عدد

کشمش 3.4 پیمانه

خلال بادام 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

خرما 6 عدد

پیاز🧅 1 عدد

پودر زیره، پودر میخک، پودر جوز هندی، پودر هل و دارچین جمعا سه قاشق چای‌خوری و پودر زنجبیل زعفران 1 قاشق غذاخوری

روغن و نمک به مقدار لازم


مرحله اول

اول پیازها 🧅 رو خلالی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده سینه مرغ را اضافه کرده بهمراه ادویه ها تفت میدهیم تا رنگ‌مرغ عوض شود


مرحله دوم

سپس هویج🥕 را اضافه کرده و کمی اب ربخته تا هویچ ها نرم‌شود کشمش و خلال بادام و زعفران رو هم ریخته و در اخر خرما هم اضافه شود


مرحله سوم

از مواد در لابه لای برنج ابکش شده گذاشته و دم میزاریم و اماده سرو هست میتونیم با زرشک و خرما و خلال بادام تزیین کنیم.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.