طرز تهیه قابلی پلو ساده با گوشت گوسفندی
سلام همراهان عزیز همچنان من آشپزم👩🏻🍳 غذای امروز قابلی پلو با گوشت گوسفند🍖ی هست ، قابلی پلو یکی از لذیذترین غذاهای کشور افغانستانه که خوشمزگیش رو علاوه بر طعم گوشت گوسفند از ادویه های فوق العاده جذابش میگیره با من همراه باشید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت گوسفندی🍖 و یا سینه مرغ🍗 300 گرم
⫸ برنج 🍚 2 پیمانه
⫸ هویج 🥕 3 عدد
⫸ کشمش 3.4 پیمانه
⫸ خلال بادام 1 قاشق غذاخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
⫸ خرما 6 عدد
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ پودر زیره، پودر میخک، پودر جوز هندی، پودر هل و دارچین جمعا سه قاشق چایخوری و پودر زنجبیل زعفران 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن و نمک به مقدار لازم
مرحله اول
اول پیازها 🧅 رو خلالی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده سینه مرغ را اضافه کرده بهمراه ادویه ها تفت میدهیم تا رنگمرغ عوض شود
مرحله دوم
سپس هویج🥕 را اضافه کرده و کمی اب ربخته تا هویچ ها نرمشود کشمش و خلال بادام و زعفران رو هم ریخته و در اخر خرما هم اضافه شود
مرحله سوم
از مواد در لابه لای برنج ابکش شده گذاشته و دم میزاریم و اماده سرو هست میتونیم با زرشک و خرما و خلال بادام تزیین کنیم.