طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قزوین با آموزش ساده

سلام من آشپزم مثل شماها که عاشق آشپزی هستین و به سایت من اومدین امروز میریم سراغ قیمه نثار یه غذای اصیل ایرانی که برای شهر قزوین هست و فکر نمی‌کنم تو ایران کسی باشه که دوستش نداشته باشه شما میتونید برای خوشمزه تر شدنش با روغن کرمانشاهی طعم و عطر خوبشو دوچندان کنید 😋

      زمان تهیه: 30 دقیقه          زمان پخت: 60 الی 75           درجه سختی: 7/10

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 4 لیوان

گوشت خورشتی 400 گرم

پیاز 2 عدد

زرشک 1/2 لیوان

⫸ خلال پسته 4 قاشق غذاخوری

خلال بادام 4 قاشق غذاخوری

⫸ خلال پوست پرتقال 4 قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری

دارچین 1/2 قاشق چایخوری

پودر هل 1 قاشق چایخوری

زیره 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه , کره , زعفران دم کرده , نمک و فلفل به مقدار لازم

دارچین 1/2 قاشق چایخوری


مرحله اول

طرز تهیه برنج

برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید سپس برنج را با مقداری آب و نمک بجوشانید و پس از اینکه نرم شد آبکشی کنید ، داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس برنج را اضافه کنید ، چند قاشق آب و روغن روی برنج بریزید و بگذارید با حرارت ملایم برنج دم بکشد.


مرحله دوم

پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت هایی که ریز خرد کرده اید اضافه کنید ، پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه ، فلفل و پودر دارچین را اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود.


مرحله سوم

رب گوجه فرنگی را با 4 لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق شود سپس به گوشت اضافه کنید ، پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت بپزد و آب آن کشیده شود ( به این صورت عصاره گوشت جذب خودش میشود و گوشت نرم تر میشود ).


مرحله چهارم

کره یا رغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود سپس زرشک شسته شده را اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا زرشک سرخ شود حالا وقت اضافه کردن گلاب ، زیره ، پودر هل ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پوست پرتقال را به آن اضافه و مخلوط کنید.


مرحله پنجم

پس از اینکه برنجمون دم کشید مقداری از برنج را با مقداری کره ذوب شده یا روغن و زعفران دم کرده مخلوط کنید تا برای روی ؛ذا و دیزاینمون برنج زعفرانی داشته باشیم، برنج سفید را در دیس بریزید و روی آن را با برنج زعفرانی ، گوشت و مخلوط زرشک تزیین و سرو کنید همچنین میتونید نصف این مواد را لابلای برنج بریزید که برای خوردن راحت تر باشه


نکته: قشما میتونید به جای خلال پرتقال از خلال نارنج استفاده کنید یا ترکیب دوتاشون که خوب میشه البته هرطور که سلیقتون هست بپزید که از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.