طرز تهیه قیمه نثار مجلسی قزوین با آموزش ساده
سلام من آشپزم مثل شماها که عاشق آشپزی هستین و به سایت من اومدین امروز میریم سراغ قیمه نثار یه غذای اصیل ایرانی که برای شهر قزوین هست و فکر نمیکنم تو ایران کسی باشه که دوستش نداشته باشه شما میتونید برای خوشمزه تر شدنش با روغن کرمانشاهی طعم و عطر خوبشو دوچندان کنید 😋
زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت: 60 الی 75 درجه سختی: 7/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 4 لیوان
⫸ گوشت خورشتی 400 گرم
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ زرشک 1/2 لیوان
⫸ خلال پسته 4 قاشق غذاخوری
⫸ خلال بادام 4 قاشق غذاخوری
⫸ خلال پوست پرتقال 4 قاشق غذاخوری
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری
⫸ دارچین 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پودر هل 1 قاشق چایخوری
⫸ زیره 1 قاشق چایخوری
⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
⫸ زردچوبه , کره , زعفران دم کرده , نمک و فلفل به مقدار لازم
⫸ دارچین 1/2 قاشق چایخوری
مرحله اول
طرز تهیه برنج
برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید سپس برنج را با مقداری آب و نمک بجوشانید و پس از اینکه نرم شد آبکشی کنید ، داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس برنج را اضافه کنید ، چند قاشق آب و روغن روی برنج بریزید و بگذارید با حرارت ملایم برنج دم بکشد.
مرحله دوم
پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت هایی که ریز خرد کرده اید اضافه کنید ، پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه ، فلفل و پودر دارچین را اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود.
مرحله سوم
رب گوجه فرنگی را با 4 لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق شود سپس به گوشت اضافه کنید ، پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت بپزد و آب آن کشیده شود ( به این صورت عصاره گوشت جذب خودش میشود و گوشت نرم تر میشود ).
مرحله چهارم
کره یا رغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود سپس زرشک شسته شده را اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا زرشک سرخ شود حالا وقت اضافه کردن گلاب ، زیره ، پودر هل ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پوست پرتقال را به آن اضافه و مخلوط کنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه برنجمون دم کشید مقداری از برنج را با مقداری کره ذوب شده یا روغن و زعفران دم کرده مخلوط کنید تا برای روی ؛ذا و دیزاینمون برنج زعفرانی داشته باشیم، برنج سفید را در دیس بریزید و روی آن را با برنج زعفرانی ، گوشت و مخلوط زرشک تزیین و سرو کنید همچنین میتونید نصف این مواد را لابلای برنج بریزید که برای خوردن راحت تر باشه
نکته: قشما میتونید به جای خلال پرتقال از خلال نارنج استفاده کنید یا ترکیب دوتاشون که خوب میشه البته هرطور که سلیقتون هست بپزید که از این غذای خوشمزه لذت ببرید.