طرز تهیه هویج پلو با مرغ تکه ایی مجلسی

طرز تهیه هویج پلو با مرغ تکه ایی مجلسی

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز میخواییم طرز تهیه هویج پلو رو بهتون آموزش بدیم.یک غذای خوشمزه با زعفران و مرغ که از غذاهای پلویی ایرانی هست و طرفدار های زیادی داره.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه هویج پلو

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 200 گرم نگینی خردشده

پیاز 1 عدد متوسط

برنج 2 پیمانه پلوپز

هویج بزرگ 2 عدد

زعفران دمکرده

ادویه و نمک

پودر دارچین نصف 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن هویج پلو ابتدا یک عدد پیاز را خوب رنده کنید و داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید و سرخ کنید سپس مقداری سینه مرغ و که از غرب با زعفران مزه دار کردید رو با ادویه هاتون که شامل نمک زردچوبه ادویه کاری، پاپریکا پولبیبر و پودر جوز هندی هست را به پیاز هاتون اضافه کنید. سپس با هم تفت بدید تا مرغ هاتون پخته بشه و طعم پیاز به خورد مرغها بره که طعم خیلی لذیذتری پیدا کنه.


مرحله دوم

حالا دو عدد هویج بزرگ را بشورید پوست بگیرید سپس رنده کنید بعد از اینکه هویج هاتون رو رنده کردیم اونها رو به مرغ ها اضافه کنید و مقداری نمک بریزید و با هم تفت بدید در آخر پودر دارچین و و مقداری زعفران دم کرده را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس اجازه بدید که نیم ساعت با شعله کم بپزه.


مرحله سوم

حالا برنج رو خیلی خوب بشورید و داخل قابلمه با مقداری آب و نمک بپزید و بعد برنج رو کمی زنده تر آبکش کنید سپس داخل قابلمه ای که می خواهید هویج پلو رو داخل اون دم بزارید هر ته دیگ ای که دوست دارید رو بچینید سپس یک لایه برنج و بعد یک لایه از مواد هویج پلو رو اضافه کنید و به همین ترتیب ادامه بدید تا قابلمه پر بشه. سپس روی اون مقداری زعفران دم کرده رو بریزید و بذارید که برنجتون دم بکشه.


مرحله چهارم

برای تزیین هویج پلو کشمش زرشک و خلال بادام و خلال پسته رو با هم کمی تفت بدید و سپس برنج رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و با کشمش و زرشک و خلال بادام و خلال پسته را تزیین کنید و نوش جان کنید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.