طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی با سیخ چوبی در ماهیتابه

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی با سیخ چوبی در ماهیتابه

سلام هنرمندای عزیز و کاربرانوبسایت  آشپزم امروز یه غذای کبابی و ساده میخوام بهتون آموزش بدم که محبوب ایرانی هاست دستور پخت امروز طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی با سیخ چوبی در ماهیتابست با این دستور پخت این غذا رو خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و بپزید با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 20
زمان تهیه: 0 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

سیخ چوبی یا فلزی کوچک

روغن 2 قاشق غذاخوری

آب 1/3 لیوان

گوجه 2 عدد

سینه مرغ مزه دار شده 2 عدد بزرگ

مواد لازم برای مزه دار کردن

پیاز 1 عدد بزرگ

فلفل دلمه 1 عدد

زعفران دم کرده حدود نصف استکان

آبلیمو حدود 2 الی 3 قاشق غذاخوری

روغن 2 الی 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر


مرحله اول

سینه های مرغ رو به تکه های مناسب خرد کنید.زعفران دم کرده زده و خوب هم میزنیم. یک الی ۲ ساعت در یخچال بذارید تا زعفران خوب به خورد جوجه ها بره.


مرحله دوم

روغن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه جوجه ها کاور بشن


مرحله سوم

داخل تابه یک سوم لیوان آب و 1 الی 2 قاشق غذاخوری روغن میریزیم.داخل تابه یک سوم لیوان آب و 1 الی 2 قاشق غذاخوری روغن میریزیم.


مرحله چهارم

گوجه هارو هم برش بزنید و کنار تابه اضافه کنید.(میتونید هم مستقیم روی شعله گاز کبابی کنید).اگه جوجه ها پختن و آب زیاد مونده بود درب تابه رو نیمه بذارید تا بخار شه.


مرحله پنجم

یک طرفش که سرخ شد برگردونید.با نون یا برنج زعفرانی میتونید سرو کنید.


نکته:

آبلیمو و نمک باعث سفت شدن جوجه میشه و با حذفش هم جوجه بی مزه میشه. پس دورتادور جوجه هارو با روغن مایع (نه کره)کاور میکنیم تا در اثر ماندن طولانی مدت از نفوذ آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کند در عین حال حسابی طعم دار شود. کره چون در اثر سرما سفت میشود حتی اگه ذوبش کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت میشه و جوجه ها خوب کاور نمیشن. در این قسمت کره توصیه نمیشه ولی در آخر پخت میتونید کره ذوب شده بریزید روی جوجه ها.

 

برخی اشخاص پیاز رو رنده میکنند تا تکه های جوجه را خوب بپوشاند یا پیازو داخل بلندر یا خردکن له میکنند که در هر دو صورت اشتباست. چون وقتی پیاز له میشود به تکه های جوجه میچسبدو جدا نمیشود. بعد که ما جوجه رو روی حرارت کباب میکنیم این پیازها سریع میسوزند و ما گمان میکنیم که پخت جوجه کافیست در صورتیکه داخل جوجه خوب نپخته و فقط پیازهای سطح جوجه سوخته اند که مزه جوجه را هم تلخ میکنند.

 

جوجه خوب زعفران زیاد میخواهد ولی مشکل اینجاست که ما زعفرانی را که اضافه میکنیم بجای اینکه به خورد جوجه ها برود، پیازو فلفل و آبلیمو و هر چه که داخلش هست طعم زعفران میگیرد که در اخر هم دور ریخته میشود که خسارت است. پس قبل اضافه کردن هر چیزی به جوجه اول زعفران میزنیم و استراحت میدهیم تا زعفران حسابی به خوردش برود بعد با روغن کاور میکنیم که بقیه چیزایی که اضافه میکنیم دیگه زعفرونی نشن.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.