طرز تهیه جوجه فسنجانی با رب انار

طرز تهیه جوجه فسنجانی با رب انارسلام به شما کاربران سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. آموزش امروز طرز تهیه جوجه فسنجانی🍗 با رب انار هست. این غذا یک غذای خیلی خوشمزه هست ک پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 30
زمان تهیه: 10 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ سینه مرغ بزرگ 🍗 1 عدد

گردو آسیاب شده 100 گرم

رب انار ترش و ملس مخلوط 5 قاشق سرخالی

پیاز 🧅 1 عدد

نمک 🧂 و فلفل و زعفران به مقدار کم

کره 🧈 50 گرم


مرحله اول

ابتدا سینه ها 🍗 رو تکه ای برش زده و به ضخامت دو انگشت ، داخل ظرف بزرگی که پیاز خلال شده 🧅 در آن قرار دارد می‌ریزیم.


مرحله دوم

رب انار رو با کمی آب رقیق نموده و داخل ظرف اضافه و گردو ، زعفران و نمک 🧂 و فلفل رو هم اضافه می‌کنیم.میتوانید برای لذیذتر شدن جوجه ها به سلیقه خودتان یک قاشق سس مایونز به مواد اضافه کنید.


مرحله سوم

بعد سینه های تکه ای رو مخلوط و اجازه میدهیم تا یک شب در یخچال استراحت کند. تکه های مرغ را به سیخ کشیده و روی زغال آتشین 🔥 کباب کنید.


مرحله چهارم

همچنین می توانیم سینه های مرغ🍗 را به سیخ چوبی کشیده و کف تابه را با کمی روغن چرب نماییم. سپس سیخ ها را داخل تابه چیده و در تابه را ببندیم.


خواص گردو

✅ گردو به ضخیم و قوی‌تر شدن موها کمک میکند.
✅ گردو تاثیر به‌سزایی در سم زدایی کبد دارند.
✅ گردو در بهبود و تنظیم خواب موثر است.

خواص رب انار

✅ رب انار دارای فیبر، پتاسیم، ویتامین C ، مقداری آهن ، کربوهیدرات، سدیم، منیزیم، منگنز، اسید فولیک است.
✅ باعث پایین آمدن کلسترول بد خون میشود.
✅ برای لاغری و کاهش وزن از رب انار استفاده می کنند.
✅ رب انار سرشار از ویتامین B است.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.