طرز تهیه جوجه فسنجانی با رب انار
سلام به شما کاربران سایت آشپزم 👩🏻🍳. آموزش امروز طرز تهیه جوجه فسنجانی🍗 با رب انار هست. این غذا یک غذای خیلی خوشمزه هست ک پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سینه مرغ بزرگ 🍗 1 عدد
⫸ گردو آسیاب شده 100 گرم
⫸ رب انار ترش و ملس مخلوط 5 قاشق سرخالی
⫸ پیاز 🧅 1 عدد
⫸ نمک 🧂 و فلفل و زعفران به مقدار کم
⫸ کره 🧈 50 گرم
مرحله اول
ابتدا سینه ها 🍗 رو تکه ای برش زده و به ضخامت دو انگشت ، داخل ظرف بزرگی که پیاز خلال شده 🧅 در آن قرار دارد میریزیم.
مرحله دوم
رب انار رو با کمی آب رقیق نموده و داخل ظرف اضافه و گردو ، زعفران و نمک 🧂 و فلفل رو هم اضافه میکنیم.میتوانید برای لذیذتر شدن جوجه ها به سلیقه خودتان یک قاشق سس مایونز به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد سینه های تکه ای رو مخلوط و اجازه میدهیم تا یک شب در یخچال استراحت کند. تکه های مرغ را به سیخ کشیده و روی زغال آتشین 🔥 کباب کنید.
مرحله چهارم
همچنین می توانیم سینه های مرغ🍗 را به سیخ چوبی کشیده و کف تابه را با کمی روغن چرب نماییم. سپس سیخ ها را داخل تابه چیده و در تابه را ببندیم.
خواص گردو
گردو به ضخیم و قویتر شدن موها کمک میکند.
گردو تاثیر بهسزایی در سم زدایی کبد دارند.
گردو در بهبود و تنظیم خواب موثر است.
خواص رب انار
باعث پایین آمدن کلسترول بد خون میشود.
برای لاغری و کاهش وزن از رب انار استفاده می کنند.
رب انار سرشار از ویتامین B است.