طرز تهیه جوجه کباب با سس پستو به روش رستوران

طرز تهیه جوجه کباب با سس پستو به روش رستوران

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز با آموزش یک جوجه کباب خوشمزه رژیمی اومدم.آموزش امروز طرز تهیه جوجه کباب رژیمی با سس پستو هست.میتونید با این آموزش حیلی راحت و سریع یک جوجه کباب خوشمزه درست کنید و با یک سس متفاوت اون رو میل کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 0 دقیقه

طرز تهیه جوجه کباب رژیمی

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ ۱عدد کامل

⫸ سبزی (گشنیز ، جعفری ، ریحون ، نعنا ، رزماری) مجموع همه 200 گرم

⫸ سیر 2 حبه

⫸ لیمو تازه 1 عدد

⫸ روغن زیتون 5قاشق غذاخوری

⫸ پاپریکا نصف قاشق غذاخوری

⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای سس پستو

⫸ ریحون تازه 100 گرم

⫸ نعنا 8 برگ

⫸ بادام هندی یا بادام زمینی 50 گرم

⫸ نمک ، فلفل سیاه ، روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

⫸ آبلیموی تازه 1 عدد کوچک


مرحله اول

در مرحله اول سبزی هامون که شامل گشنیز جعفری ریحون نعنا و کمی رزماری هست رو پاک کنید سپس آن‌ها را بشورید بعد تا جایی که ممکنه خرد کنید که ریز ریز بشه سپس داخل کاسه بریزید و دو حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و آن را رنده کنید و به سبزی ها اضافه کنید.


مرحله دوم

حالا یک عدد لیموی تازه را بشورید سپس از وسط نصف کنید آن را داخل سبزی ها بریزید سپس به مقدار لازم نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون رو روی سبزی ها بریزید سپس سپس نصف قاشق غذاخوری پاپریکا را اضافه کنید.


مرحله سوم

حالا مرغ ها رو به اندازه های مساوی خرد کنید سپس به سبزی ها اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مزه سبزی ها به خورد مرغ بره. حالا ظرف مرغ را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله چهارم

حالا میریم سراغ درست کردن سس امپرا ریحون بعلاوه چند برگ نعنا را داخل ظرف بریزید سپس به عنوان ۵۰ گرم بادام هندی یا بادام زمینی را اضافه کنید بعد نمک و فلفل به علاوه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون به علاوه کمی آب رو به اضافه کنید و همه رو خوب با هم میکس کنید وقتی همه مواد خوب با هم میکس شد به اون آب لیمو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.حالا سس ما آمادست.


مرحله پنجم

بعد از یک ساعت مرغ ها را از داخل یخچال بیرون بیارید و اونها رو به سیخ بزنید سپس روی تابه گریل سرخ کنید و هر دو دقیقه یکبار مرغ ها رو برگردونید تا دو طرف به یک اندازه سرخ بشه. بعد از ۸ الی ۱۰ دقیقه مرغ های ما آماده است.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.