طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی + طرز تهیه سالاد سالسای مکزیکی

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی + طرز تهیه سالاد سالسای مکزیکیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی🍗 داریم یک غذای خوشمزه مکزیکی هست که خیلی طرفدار داره علاوه بر اون براتون یک سالاد 🥗 خیلی راحت هم از مکزیک آوردم به اسم سالاد سالسای مکزیکی با من همراه باشید.

درجه سختی: 2/10

زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای جوجه کباب مکزیکی

سینه مرغ🍗 500 گرم

رب گوجه🍅 1 قاشق غذاخوری

سس کچاپ تند 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز 🌶️ و سیاه 1 قاشق چایخوری

⫸ پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری🥄

پودر سیر 🧄 نصف قاشق چایخوری🥄

⫸ پاپریکا نصف قاشق چایخوری🥄

فلفل پرک نصف قاشق چایخوری🥄

آب لیموترش 🍋 2 قاشق غذاخوری🥄

⫸ پیاز متوسط 🧅 1 عدد

⫸ روغن مایع 3 قاشق غذاخوری🥄


مرحله اول

ابتدا داخل ظرف رب گوجه 🍅 و سس کچاپ را اضافه میکنیم سپس فلفل قرمز🌶️ و سیاه ،پودر تخم گشنیز،پودر سیر 🧄،پاپریکا،فلفل پرک و آب لیموترش🍋 را اضافه کرده حسابی مخلوط میکنیم تا سس یکدستی بدست آید و در آخر نمک بمیزان لازم به همراه روغن زیتون یا روغن سالاد اضافه شده و مجدد مخلوط میکنیم


مرحله دوم

سینه های مرغ 🍗 را بصورت مکعبی یا مربع برش می‌زنیم و داخل مواد سس میریزیم درب آن را می‌بندیم و حداقل دو ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مرغها حسابی مزه دار شوند


مرحله سوم

در نهایت جوجه های مزه دار شده را به سیخ های چوبی 🍡 که از قبل خیس کرده ایم می‌کشیم و داخل تابه چدنی یا تفلونی گریل میکنیم و یا میتوانیم به سیخ فلزی بکشیم و روی منقل زغالی یا گازی کباب کنیم


مواد لازم برای سالاد سالسای مکزیکی

⫸ گوجه 🍅 2 عدد

⫸ خیار 🥒 2 عدد

⫸ گشنیز خرد شده 🥦 2 قاشق غذاخوری

⫸ سیر 🧄 یک حبه

⫸ پیاز متوسط قرمز 🧅 1 عدد

⫸ ذرت پخته 🌽 نصف پیمانه

⫸ سس مایونز و پنیر فتا به مقدار لازم

⫸ آب لیمو ترش 🍋 1 قاشق غذاخوری

⫸ نمک 🧂 و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

برای تهیه سالاد سالسای مکزیکی دو عدد گوجه فرنگی 🍅 را برش زده و قسمت داخل گوجه را جدا میکنیم (گوشت گوجه ) و قسمت های سفت آن را نگینی خرد میکنیم حالا دو عدد خیار 🥒 را به شکل نگینی خرد کرده و به همراه گشنیز خرد شده ریز🥦 ،پیاز متوسط قرمز نگینی🧅 به گوجه ها اضافه میکنیم.


مرحله دوم

یک حبه سیر ساتوری شده 🧄 را اضافه کرده و بعد نصف پیمانه ذرت پخته شده 🌽 اضافه میکنیم تا اینجای کار اصلا مواد را مخلوط نمیکنیم ( چون زیاد مخلوط کردن باعث آب انداختن مواد میشود ) حالا یک تا دو قاشق غذاخوری سس مایونز به همراه آب لیمو ترش 🍋 و نمک 🧂 و فلفل به میزان دلخواه اضافه کرده و همه مواد را به آرامی باهم مخلوط میکنیم


مرحله سوم

در آخر پنیر فتا یا هر پنیر مورد ذائقه خرد شده اضافه میکنیم و کنار کباب یا سایر غذاها سرو میکنیم (میشود بجای مایونز از ماست چکیده استفاده کرد)

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.