آموزش مزه دار کردن و مرینیت کردن جوجه کباب
سلام به شما هواداران سایت آشپزم 👩🏻🍳. تو این پست میخوام براتون چند نوع مزده دار کردن جوجه کباب🍗 رو آموزش بدم که شامل همه سلیقه ها میشه امیدوارم امتحانش کنید و لذت ببرید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای جوجه زعفرانی
⫸ پیاز 🧅 1 عدد
⫸ سینه مرغ🍗
⫸ ماست چکیده نصف لیوان
⫸ روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂، فلفل سیاه، فلفل قرمز🌶️،زردچوبه،پاپریکا،کاری به مقدار لازم
⫸ آبلیمو🍋 6_8 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای جوجه لبنانی
⫸ سینه مرغ🍗 1 کیلو
⫸ آبلیمو 🍋 1/4 لیوان
⫸ ارده به دلخواه 1 قاشق غذاخوری (دلخواه)
⫸ نعنای خشک 1 قاشق غذاخوری
⫸ ماست چکیده 1/4 لیوان
⫸ فلفل دلمه ای 🫑 2 عدد
⫸ روغن مایع 1/4 لیوان
⫸ سیر رنده شده 🧄 2 حبه
⫸ رب گوجه فرنگی 🍅 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم
مواد لازم برای جوجه مراکشی
⫸ سینه مرغ 🍗250 گرم
⫸ روغن زیتون🫒 1 قاشق غذاخوری
⫸ خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری
⫸ ادویه گراماسالا یا دلخواه (من نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز و پاپریکا ریختم)
⫸ کمی زعفران دم کرده
⫸ فلفل دلمه 🫑 1 عدد
⫸ سیر رنده شده 🧄 1 حبه
⫸ آبلیمو 🍋 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای جوجه ترش
⫸ مرغ 🍗 200 گرم
⫸ رب انار 4 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
⫸ ماست 3 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 🧅 1 عدد
⫸ روغنزیتون 3 قاشق غذاخوری
⫸ سیر رنده شده 🧄 1 حبه
⫸ گردو آسیاب شده 3 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 🧂 و فلفل به مقدار لازم
مرحله اول
اندازه ها همگی چشمی هستن با کمو زیاد شدنش مشکلی پیش نمیاد سلیقه ایی هست و میتونید کم و زیادش کنید
مرحله دوم
برای تهیه مرغ🍗 میتونین هم از سینه که بدون استخوان هست استفاده کنید هم با استخوان بسته به سلیقه خودتون
مرحله سوم
بعد از خورد کردن مرغ🍗 به هر اندازه و سایزه که خواستید موادی که بالاتر ذکر شده رو به ترتیب با مرغتون مخلوط میکنید و میزارید تو یخچال تا اون طعم و مزه رو به خدش بگیره بعدش میتونید رو سیخ بزنید و نوش جان کنید.