آموزش مزه دار کردن و مرینیت کردن جوجه کباب

آموزش مزه دار کردن و مرینیت کردن جوجه کبابسلام به شما هواداران سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. تو این پست میخوام براتون چند نوع مزده دار کردن جوجه کباب🍗 رو آموزش بدم که شامل همه سلیقه ها میشه امیدوارم امتحانش کنید و لذت ببرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 0 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای جوجه زعفرانی

پیاز 🧅 1 عدد

سینه مرغ🍗

ماست چکیده نصف لیوان

روغن مایع 4 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق غذاخوری

نمک🧂، فلفل سیاه، فلفل قرمز🌶️،زردچوبه،پاپریکا،کاری به مقدار لازم

آبلیمو🍋 6_8 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای جوجه لبنانی

سینه مرغ🍗 1 کیلو

آبلیمو 🍋 1/4 لیوان

ارده به دلخواه 1 قاشق غذاخوری (دلخواه)

نعنای خشک 1 قاشق غذاخوری

ماست چکیده 1/4 لیوان

فلفل دلمه ای 🫑 2 عدد

روغن مایع 1/4 لیوان

سیر رنده شده 🧄 2 حبه

رب گوجه فرنگی 🍅 2 قاشق غذاخوری

نمک🧂، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم

 

مواد لازم برای جوجه مراکشی

سینه مرغ 🍗250 گرم

روغن زیتون🫒 1 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری

ادویه گراماسالا یا دلخواه (من نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز و پاپریکا ریختم)

کمی زعفران دم کرده

فلفل دلمه 🫑 1 عدد

سیر رنده شده 🧄 1 حبه

آبلیمو 🍋 2 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای جوجه ترش

مرغ 🍗 200 گرم

رب انار 4 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری

ماست 3 قاشق غذاخوری

پیاز 🧅 1 عدد

روغن‌زیتون 3 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده 🧄 1 حبه

گردو آسیاب شده 3 قاشق غذاخوری

نمک 🧂 و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

اندازه ها همگی چشمی هستن با کمو زیاد شدنش مشکلی پیش نمیاد سلیقه ایی هست و میتونید کم و زیادش کنید


مرحله دوم

برای تهیه مرغ🍗 میتونین هم از سینه که بدون استخوان هست استفاده کنید هم با استخوان بسته به سلیقه خودتون


مرحله سوم

بعد از خورد کردن مرغ🍗 به هر اندازه و سایزه که خواستید موادی که بالاتر ذکر شده رو به ترتیب با مرغتون مخلوط میکنید و میزارید تو یخچال تا اون طعم و مزه رو به خدش بگیره بعدش میتونید رو سیخ بزنید و نوش جان کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.