طرز تهیه کباب انگشتی آبدار خانگی با طعم بی نظیر
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه یک کباب خوشمزه متفاوت به اسم کباب انگشتی.این کباب خیلی خوشمزه رو میتونید خیلی راحت و بدون دردسر درست کنید.با ما همراه باشید.
طرز تهیه کباب انگشتی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده
⫸ سير 1 حبه درشت
⫸ پیاز 1 عدد متوسط
⫸ ریحون خشک 1 قاشق چایخوری
⫸ گوجه 4 عدد
⫸ نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقداری لازم
⫸ ریحون 1 قاشق چایخوری
⫸ جعفری 1 قاشق چایخوری
⫸ برنج 1.5 پیماته
⫸ سماق1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول
در مرحله اول ابتدا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید سپس آن رو بشورید بعد اون رو با رنده ریز حسابی پوره کنید و آب اون رو کامل بگیرید.حالا گوشت رو به همراه پیاز داخل ظرفی بریزید و چند حبه سیر رو با چاقو خرد کنید و به پیاز و گوشت اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا مقداری نمک ، فلفل و یک قاشق چایخوری ریحون خشک رو به آنها اضافه کنید .خوب ورز بدید تا باهم مخلوط بشن.وقتی که پیاز خوب به خورد گوشت رفت روی اون رو سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
مرحله سوم
حالا چهار عدد گوجه رو بشورید و اونهارو خشک کنید سپس با مخلوط کن یا رنده گوجه هارو حسابی پوره کنید.حالا یک ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد گوجه هارو به اون اضافه کنید سپس نمک ، فلفل ، زردچوبه ، جعفری و ریحون خشک رو اضافه کنید و تفت بدید .
مرحله چهارم
حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید وقتی که آب جوش اومد برنج رو داخل اون بریزید و برنج نمک و مقداری سماق اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید تا آب برنج کشیده بشه. وقتی که آب برنج کشیده شد و روی اون رو صاف کنید سپس در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید و اجازه بدید برنج به مدت چهل دقیقه بپزه.
مرحله پنجم
حالا بعد از یک ساعت گوشت را از داخل یخچال خارج کنید بعد دستتون رو با آب کمی نم دار کنید حالا به اندازه یک قاشق غذاخوری از گوشت داخل دستتون بزارید و به آن شکل بدید. حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد گوشت ها رو داخل آن سرخ کنید.
مرحله ششم
وقتی که اطراف گوشتها سرخ شد ۵ دقیقه آخر به گوشت ها آب اضافه کنید تا مغز پخت بشن حالا اون ها رو داخل سس گوجه بچینید و اجازه بدید تا کامل بپزند بعد از ۳۰ دقیقه کباب انگشتی ما آماده است. نوش جان