طرز تهیه کباب دیگی یا کباب لا پلو مجلسی و رستورانی
سلام به هنرمندهان سایت آشپزم 🧑🏻🍳 آموزش امروز یک غذای متفاوت هست مه مطمعنا تا الان امتحانش نکردید.یک غذا آوردم به اسم کباب دیگی یا کباب لا پلو . حتما امتحان و کنید و ازش لذت ببرید و تجربیاتتون رو با ما به اشتراک بزارید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
آموزش پخت کباب دیگی یا کباب لا پلو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 500 گرم گوشت چرخ کرده🍖
⫸ 3 عدد پیاز متوسط
⫸ 1 عدد فلفل دلمه
⫸ 1 عدد گوجه فرنگی🍅
⫸ ادویه نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، سماق، زعفران
⫸ برنج🍚
⫸ روغن
مرحله اول
برای درست کردن این غذای متفاوت و خوشمزه اول از همه نیم کیلو گوشت چرخ کرده🍖 رو به علاوه سه عدد پیاز درشت که با رنده ریز رنده کردید + ادویه که شامل نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و سماق هست و با کمی زعفران دم شده خوب مخلوط کنید و چنگ بزنید.
مرحله دوم
بعد از اینکه موادتون رو خوب چنگ زدید و مواد خوب باهم مخلوط شد یه مقدار از موادتون رو بردارید و کفت قابلمه ای که تهش رو با روغن چرب کرده اید پهن کنید و بزارید که سرخ و مغز پخت بشه
مرحله سوم
سپس چهار عدد عدد گوجه فرنگی🍅 رو از وسط به دو نصف کنید و یک فلفل دلمه ای رو خلالی درشت خرد کنید و داخل ماهیتابه روغن بریزید و فلفل دلمه ای و گوجه رو باهم سرخ کنید تا وقتی که آب گوجه ها در بیاد
مرحله چهارم
سپس قابلمه رو چرب کنید و بعد یک لایه از برنجی🍚 که از قبل پختید و آبکش کردید و با زعفران مخلوط کردید رو کف قابلمه بریزید.و بعد کبابهای سرخ شده تون رو بچینید روی برنجی که کف قابلمه پهن کردید و روی کباب ها به مقدار خیلی کم سماق بپاچید.
مرحله پنجم
حالا فلفل دلمه و گوجه های سرخ شدمون رو روی کباب ها بریزید و از برنج🍚 آبکش شده سفید روی اون بریزید و خوب فشار بدید و سطح اون رو صاف کنید و روی اون چند برش ایجاد کنید و روغن بریزید حالا در قابلمه رو بزارید و بزارید که برنج دم بکشه نوش جان