طرز تهیه کباب دیگی یا کباب لا پلو مجلسی و رستورانی

طرز تهیه کباب دیگی یا کباب لا پلو مجلسی

سلام به هنرمندهان سایت آشپزم 🧑🏻‍🍳 آموزش امروز یک غذای متفاوت هست مه مطمعنا تا الان امتحانش نکردید.یک غذا آوردم به اسم کباب دیگی یا کباب لا پلو . حتما امتحان و کنید و ازش لذت ببرید و تجربیاتتون رو با ما به اشتراک بزارید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

آموزش پخت کباب دیگی یا کباب لا پلو

 

مواد لازم برای 4 نفر

500 گرم گوشت چرخ کرده🍖

3 عدد پیاز متوسط

1 عدد فلفل دلمه

1 عدد گوجه فرنگی🍅

ادویه نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، سماق، زعفران

برنج🍚

روغن


مرحله اول

برای درست کردن این غذای متفاوت و خوشمزه اول از همه نیم کیلو گوشت چرخ کرده🍖 رو به علاوه سه عدد پیاز درشت که با رنده ریز رنده کردید + ادویه که شامل نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و سماق هست و با کمی زعفران دم شده خوب مخلوط کنید و چنگ بزنید.


مرحله دوم

بعد از اینکه موادتون رو خوب چنگ زدید و مواد خوب باهم مخلوط شد یه مقدار از موادتون رو بردارید و کفت قابلمه ای که تهش رو با روغن چرب کرده اید پهن کنید و بزارید که سرخ و مغز پخت بشه


مرحله سوم

سپس چهار عدد عدد گوجه فرنگی🍅 رو از وسط به دو نصف کنید و یک فلفل دلمه ای رو خلالی درشت خرد کنید و داخل ماهیتابه روغن بریزید و فلفل دلمه ای و گوجه رو باهم سرخ کنید تا وقتی که آب گوجه ها در بیاد


مرحله چهارم

سپس قابلمه رو چرب کنید و بعد یک لایه از برنجی🍚 که از قبل پختید و آبکش کردید و با زعفران مخلوط کردید رو کف قابلمه بریزید.و بعد کبابهای سرخ شده تون رو بچینید روی برنجی که کف قابلمه پهن کردید و روی کباب ها به مقدار خیلی کم سماق بپاچید.


مرحله پنجم

حالا فلفل دلمه و گوجه های سرخ شدمون رو روی کباب ها بریزید و از برنج🍚 آبکش شده سفید روی اون بریزید و خوب فشار بدید و سطح اون رو صاف کنید و روی اون چند برش ایجاد کنید و روغن بریزید حالا در قابلمه رو بزارید و بزارید که برنج دم بکشه نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.