طرز تهیه کباب مرغ کنجدی با سینه مرغ برای 2 نفر ساده و فوری با نکات مهم

طرز تهیه کباب مرغ کنجدی با سینه مرغ برای 2 نفر ساده و فوری با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کباب مرغ کنجدی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15 تا 30 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه کباب مرغ کنجدی

مواد لازم برای 2 نفر

سیر 4 حبه

کنجد 3 قاشق غذاخوری

سیب زمینی 2 عدد

سینه مرغ 1 عدد

سویا سس 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

قارچ 5 عدد


مرحله اول

برای درست کردن کباب مرغ کنجدی ، ابتدا سینه مرغ رو به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا به آن سویا سس و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس سیرها را پوست بگیرید و بشورید ، آنها را به صورت ریز خرد کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید.


مرحله دوم

با دست مرغ‌ها را ماساژ بدید ، تا تمام این مواد به خورد آن برود و مرغ مزه‌دار شود. سپس روی ظرف و سلفون بکشید و مرغ را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مزه‌دار شود.


مرحله سوم

حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید ، بعد مرغ‌ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و به سیخ چوبی بکشید و داخل سینی فر قرار بدید و روی آنها کنجد بپاشید.


مرحله چهارم

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید ، بعد اون‌ها را به همراه قارچ‌ها بشورید و به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید. در کنار مرغ‌های به سیخ کشیده شده داخل سینی فر بریزید ، روی آنها کمی روغن زیتون و نمک بریزید تا مزه‌دار شوند.


مرحله پنجم

سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 15 تا 30 دقیقه قرار بدید تا مرغ و باقی مواد به خوبی پخته شوند. بعد از اینکه مواد پخته شد ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و در کنار سس دلخواهتون سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً قبل از اینکه مرغ‌ها رو به سیخ چوبی بکشید ، سیخ‌های چوبی را به مدت 10 دقیقه داخل آب قرار بدید تا هنگام سرخ شدن نسوزند.
در صورتی که ضخامت سیب زمینی‌ها زیاد بود ، زمان پخت را افزایش دهید.
در کنار این کباب مرغ خوشمزه می‌توانید از سبزیجات دیگر مانند فلفل دلمه‌ای ، گوجه و فلفل کبابی هم استفاده کنید.
در صورتی که سرخ کن در دسترس نداشتید ، می‌توانید این کباب‌های خوشمزه رو داخل این دستگاه هم درست کنید.
به دلیل وجود نمک فراوان در سویا سس ، بهتر است که برای مزه دار کردن مرغ‌ها از نمک استفاده نکنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.