طرز تهیه کباب دنبه پیچ یا رولی خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه کباب دنبه پیچ یا رولی خوشمزه و رستورانی

سلام به هنرمندهان سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه کباب پیچ. یک کباب خوشمزه و خیلی متفاوت که میتونید با در دسترس ترین اون رو درست کنید و با اون در مهمون و مجالس هاتون پذیرایی کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 7/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه کباب دنبه پیچ

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 300 گرم

نمک

فلفل سیاه

پودر گشنیز

آویشن (ادویه جات رو به صورت دلخواه میتونید تغییر بدید )

پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد

پرده سیرابی


مرحله اول

برای شروع گوشت چرخ کرده رو به علاوه نمک و زردچوبه و فلفل و یا هر ادویه ای که دوست دارید رو اضافه کنید.حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و سپس بشورید و با رنده ریز رنده کنید و آب اون رو بگیرید حالا به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید


مرحله دوم

حالا در این مرحله به اندازه مورد نیاز خودتون از مواد کباب بردارید.سپس پرده سیرابی و برش بزنید و روی سطح کار پهن کنید حالا اون اندازه از مواد رو که برداشتید روی پرده سیرابی بزارید و به شکل مستطیل دربیارید سپس اون رو رول کنید.حالا اون رو به اندازه های ۲ سانتی ببرید. حالا به کمک دو عدد سیخ چوبی اون هارو فیکس کنید.حالا به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله سوم

حالا ماهیتابه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید.و کباب هاتون رو دونه به دونه سرخ کنید .حواستون باشه هر طرف به مدت ۱۰ دقیقه سرخ شود.


مرحله چهارم

حالا برای سس این کباب چند عدد گوجه فرنگی رو پوره کنید و حالا یک عدد سیر رنده شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید.حالا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ادویه های مورد نظرتون رو اضافه کنید و در آخر کمی روغن زیتون بریزید و کامل تفت بدید تا آب سس کشیده بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.