طرز تهیه خوراک گوشت کاری کشمیری
سلام به شما عزیزان سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون دستور پخت خوراک گوشت کاری کشمیری🥩 رو آوردم.یک خوراک تند و خوش طعم که طعم بینظیری داره.با کمی دقت و حوصله میتونید اون رو داخل خونه درست کنید.همراه من باشید.
درجه سختی: 5.5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت 🥩(سردست یا ران ،لخم ، ) یک کیلو تکه شده حدود 3سانت در 3 سانت
⫸ یک پیمانه یا نیمه لیوان ماست ترجیحا سفت و مزه دار 🥛(یکمی ترش)
⫸ 3 قاشق غذاخوری بادام درشت
⫸ 2 قاشق غذاخوری روغن🥄
⫸ 2عدد پیاز🧅 پوست کنده و خلال شده
⫸ یک دسته اسفناج تازه
⫸ آب نصف لیمو🍋
⫸ یک پیمانه یا نیمه لیوان آب
⫸ زعفران
مواد لازم برای سس روگان جاش
⫸ گوجه پوره شده🍅 یا رب گوجه یک قاشق غذاخوری
⫸ یک دانه هل (شکسته شده)
⫸ پیاز رنده شده🧅
⫸ ادویه کاری یا گرام ماسالا
⫸ پاپریکا🌶️
⫸ سیر🧄 و زنجفیل(دلخواه)
⫸ نمک 🧂 و فلفل
مرحله اول
ماست 🥛 و زعفران و بادام هارو مخلوط میکنیم و گوشت رو اضافه میکنیم و میگذاریم 2 ساعتی بمونه
مرحله دوم
تو این فاصله سس رو اماده میکنیم به این صورت که پیاز درشت رنده شده🧅 رو با مقداری روغن تفت میدیم تا نرم و طلایی بشه و بعد 2 جبه سیر رنده شده🧄 و زنجفیل(2سانت) رنده شده رو اضافه میکنیم و در ادامه هل و پاپریکا و ادویه و نمک و فلفل در آخر پوره گوجه🍅 رو و حدودا 3 دقیقه حرارت میدیم .
مرحله سوم
روغن رو در تابه گرم میکنیم و پیاز خلال🧅 رو تفت میدیم تا نرم بشن،گوشت و مواد مخلوط شده باهاش رو اضافه میکنیم و بعد از کمی حرارت دیدن سس رو اضافه میکنیم و در آخر آب رو تا روی مواد پوشیده بشه و میگذاریم 1 تا 1/5 ساعت بپزه. اسفناج رو در یک تابه میپزیم خدود 5 دقیقه تا نرم بشه و بعد آبکش میکنیم و خرد میکنیم.
مرحله چهارم
وقتی گوشت ها 🥩 خوب پختن و سس خورد رفت آب لیمو و اسفناج رو اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگه حرارت میدیم.
نکته:
❌ میشه به جای اسفناج آخر کار کمی گشنیز اضافه کرد قبل از سرو
❌ اگر از ادویه گرام ماسالا استفاده کردید هل رو از مواد سس تون حذف کنید چون داخل ادویه گرام ماسالا هست
خواص بادام
✅ بادام برای سلامت دندان بسیار مهم و مفید است.
✅ برای محافظت از سلول های پوست بادام بخورید.
✅ برای سلامت و تقویت استخوانها اسفناج بخورید.
✅ برای افزایش قوه بینایی اسفناج بخورید.
✅ اسفناج ضد سرطان است.