طرز تهیه خوراک کدو بره مازندرانی خوش طعم و ساده
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه از شهر مازندران رو آوردیم به اسم خوراک کدو بره. این غذای خیلی خوشمزه مخصوص زمان هایی هست که وقت کافی برای پخت غذا ندارید.پس با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خوراک کدو بره مازندرانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ کدو 3 تا 4 عدد
⫸ گوجه 2 عدد
⫸ سیب زمینی 3 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ سیر 3 تا 4 حبه
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه طرز تهیه کماج مازندرانی تابه ایی با آرد گندم و برنج
مرحله اول
مرحله اول سه تا چهار عدد کدوی متوسط رو به همراه ۳ عدد سیب زمینی خوب با آب بشورید و آنها را پوست بگیرید بعد به هر شکلی که دوست دارید آنها را خرد کنید.
مرحله دوم
حالا ۲ عدد گوجه را بشورید و آنها را پوست بگیرید و آنها را هم به هر شکلی که دوست داری خرد کنید حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی اون رو خورد کنید.
مرحله سوم
حالا پیاز رو به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک طلایی بشه وقتی که پیاز سبک و طلایی شد سه تا چهار حبه سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که عطر سیر بلند بشه.
مرحله چهارم
وقتی که عطر سیر بلند شد سیب زمینی ها را به پیاز اضافه کنید و سپس در ظرف را بگذارید تا سیب زمینی ها بپزد. بعد از اینکه سیب زمینی ها کمی نیم پز شد کدو ها رو به بقیه مواد اضافه کنید و تفت بدید بعد در قابلمه را بگذارید تا کدوها نیم پز بشن.
مرحله پنجم
بعد از اینکه کدو ها نیم پز شدند به اون نمک فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید بعد گوجه ها رو به بقیه مواد اضافه کنید و همه مواد خوب با هم تفت بدید.
مرحله ششم
حالا ۳ عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید بعد با چنگال اونها رو هم بزنید تا یکدست بشن تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد اجازه بدید تا تخم مرغ ها هم کاملا بپزه سپس آن را داخل ظرف سرو بریزید نوش جان