طرز تهیه خوراک لوبیا با قلم خوشمزه و مقوی
سلام خدمت شما عزیزان سایت آشپزم غذای امروز خوراک لوبیا با قلم یکی از اون خوراکهای خیلی مفید و خوشمزه ما ایرانی ها که همه دوستش داریم.برای صبحونه برای ناهار برای شام و برای هر وعده ای هم میتونید استفاده کنید و از خواصش برای وعده غذایی بچه ها اصلا غافل نشین.
درجه سختی: 4/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ لوبیا چیتی 1 پیمانه
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ قارچ 8 عدد
⫸ رب گوجه 1 تا 2 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز سرخ کرده 2 قاشق غداخوری
⫸ درصورت تمایل سیر ، سماق و فلفل و نمک و کره
⫸ آب قلم یا خود استخوان قلم یا عصاره گوشت آماده
مرحله اول
لوبیاها رو از یک شب قبل ، خیس کردم . پیازها رو خرد کردم و تفت دادم و بعد ادویه ها و رب رو هم به همراه پیازها تفت دادم و لوبیا رو اضافه کردم و کمی هم زدم و آب رو اضافه کردم
مرحله دوم
دوساعت اول تو زودپز گذاشتم که لوبیاها کاملا بپزه و لعاب دار بشه بعد از این مدت ، قارچ رو داخل کره تفت دادم و به لوبیا اضافه کردم
مرحله سوم
بعد به مدت سه تا چهار ساعت دیگه گذاشتم روی حرارت کم ، ریز قل بزنه . و وقتی آماده شد ، کمی آبغوره یا آبلیمو یا رب آلوچه اضافه کردم و روش کمی دارچین و زیره پاشیدم . میتونید موقع سرو کمی روغن زیتون هم داخلش بریزید
نکته:
❌ آب لوبیا که سیاه شد آبش رو خالی میکنم و دوباره بهش آب جوش اضافه میکنم اینجوری هم لوبیای زلالتر وشفاف تری داریم و هم تا مقدار خیلی زیادس نفخش گرفته میشه.
❌ حتما 24 ساعت خیس کنید و چند بارهم آبش رو عوض کنید.
❌ پیاز رو هم میتونید با رب گوجه یکجا تفت دهید و بعد اضافه کنید.
❌ روغن زیتون و آبلیمو رو من جداگانه کنار غذا میزارم ولی اگه همه اعضای خانواده دوست دارن میتونید مستقیما هم اضافه کنید
اگه ممنوعیت مصرف ندارین یک قالب کره حتما در این خوراک استفاده کنید.
خواص و فواید لوبیا:
✅ کاهش و تنظیم سطح کلسترول خون
✅ تنظیم قند خون
✅ تنظیم سطح فشار خون
✅ بهبود سیستم ایمنی
✅ جلوگیری از ریزش مو
✅ جلوگیری از خشکی پوست
✅ پاکسازی بدن
✅ بهبود هضم و درمان یبوست
✅ مفید برای زنان باردار و جنین
✅ جلوگیری از کم خونی
✅ جلوگیری از ابتلا به سرطان
✅ مدیریت وزن
✅ بهبود سلامت قلب و شریان ها و رگ ها
✅ اکسیژن رسانی بهینه سلول ها
✅ تقویت حافظه