طرز تهیه خورش عناب و بادام خوشمزه

طرز تهیه خورش عناب و بادام خوشمزهسلام👩🏻‍🍳 به شما عزیزان سایت آشپزم عیدتون مبارک به بهانه این که بهار اومده و فصل عناب هست میخوام بهتون دستور پخت یه خورش 🥘خوشمزه به اسم خورش عناب و بادام رو بدم با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 90
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده🥩 مخلوط 200 گرم

پیاز🧅 رنده شده 1 عدد

سیر 🧄 تازه ساطوری 1 قاشق غذاخوری

بادام 100 گرم

عناب 1 پیمانه

قیسی 50 گرم

رب انار ترش 50 گرم

ارد 1 قاشق غذاخوری🥄

نعنا خشک 1/2 قاشق غذاخوری

عسل 🍯 1/2 قاشق غذاخوری

گردو 50 گرم

نعناع داغ 1 قاشق غذاخوری

سیر داغ 1 قاشق غذاخوری

کره 🧈 50 گرم

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

نمک 🧂 و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

گوشت 🥩 را با نمک فلفل و ادویه مزه دار کنید و پیاز رنده شده را به آن اضافه مکنیم و کمی با دست ماساژ میدهیم. دست خود را در کاسه آب بزنید و گوشت را به صورت کوفته های به اندازه گردو در آورده، کوفته ها را در آرد غلتانیده و کنار میگذاریم🧆


مرحله دوم

پیاز 🧅 ساطوری شده را در کره 🧈 تفت می دهیم سپس کوفته ها را در آن قرار داده و کمی سرخ می کنیم.


مرحله سوم

رب انار ادویه، عسل🍯 و باقلا هایی که از قبل پخته شده را به آن اضافه کرده و به مدت یک ساعت با دو پیمانه آب می گذاریم تا به روغن بنشیند.


مرحله چهارم

سپس عناب و بادام را به خورشت اضافه می کنیم تا خورش جا بیفتد، در آخر نعنا داغ و سیر 🧄 داغ می زنیم.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.