طرز تهیه خورش عناب و بادام خوشمزه
سلام👩🏻🍳 به شما عزیزان سایت آشپزم عیدتون مبارک به بهانه این که بهار اومده و فصل عناب هست میخوام بهتون دستور پخت یه خورش 🥘خوشمزه به اسم خورش عناب و بادام رو بدم با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده🥩 مخلوط 200 گرم
⫸ پیاز🧅 رنده شده 1 عدد
⫸ سیر 🧄 تازه ساطوری 1 قاشق غذاخوری
⫸ بادام 100 گرم
⫸ عناب 1 پیمانه
⫸ قیسی 50 گرم
⫸ رب انار ترش 50 گرم
⫸ ارد 1 قاشق غذاخوری🥄
⫸ نعنا خشک 1/2 قاشق غذاخوری
⫸ عسل 🍯 1/2 قاشق غذاخوری
⫸ گردو 50 گرم
⫸ نعناع داغ 1 قاشق غذاخوری
⫸ سیر داغ 1 قاشق غذاخوری
⫸ کره 🧈 50 گرم
⫸ زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 🧂 و فلفل به مقدار لازم
مرحله اول
گوشت 🥩 را با نمک فلفل و ادویه مزه دار کنید و پیاز رنده شده را به آن اضافه مکنیم و کمی با دست ماساژ میدهیم. دست خود را در کاسه آب بزنید و گوشت را به صورت کوفته های به اندازه گردو در آورده، کوفته ها را در آرد غلتانیده و کنار میگذاریم🧆
مرحله دوم
پیاز 🧅 ساطوری شده را در کره 🧈 تفت می دهیم سپس کوفته ها را در آن قرار داده و کمی سرخ می کنیم.
مرحله سوم
رب انار ادویه، عسل🍯 و باقلا هایی که از قبل پخته شده را به آن اضافه کرده و به مدت یک ساعت با دو پیمانه آب می گذاریم تا به روغن بنشیند.
مرحله چهارم
سپس عناب و بادام را به خورشت اضافه می کنیم تا خورش جا بیفتد، در آخر نعنا داغ و سیر 🧄 داغ می زنیم.