طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با گوشت + فوت و فن و نکات

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با گوشت + فوت و فن و نکات

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خورش به آلو هست.این خورش از اون خورش های پرطرفدار هست که با یک بار خوردن اون طرفذازش میشید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه خورش به آلو

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ به 2 عدد

⫸ رب 3 قاشق غذاخوری

⫸ گوشت خورشتی 100 گرم

⫸ آلوخورشتی حدود 7 یا 8 عدد

⫸ چوب دارچین 3 تکه

⫸ نمک فلفل سیاه زردچوبه ادویه همه کاره و زعفران به میزان لازم

⫸ پیاز درشت 1 عدد


مرحله اول

یک عدد پیاز و نسبتاً درشت رو پوست بگیرید و سپس آن را بشویید و بعد که آب پیاز رفت اون رو به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید حالا داخل قابلمه به همراه مقداری روغن اون رو تفت بدید تا سبک بشه و رنگ آن تقریباً عوض بشه وقتی که پیازها سبک شد ۱۰۰ گرم گوشت خورشتی رو به اون اضافه کنید


مرحله دوم

وقتی که گوشت ها را تفت دادید و آنها کمی تغییر رنگ دادن ادویه هاتون که شامل نمک فلفل سیاه زردچوبه ادویه کاری هست رو به اون اضافه کنید و مقداری تفت بدید سپس تیکه چوب دارچین رو داخل اون بریزید حالا آب بریزید و اجازه بدید که کامل پخته بشه


مرحله سوم

در این فاصله پوست دو عدد به رو بگیرید و اونها رو به صورت نگینی درشت خرد کنید حالا به هارو داخل ماهیتابه به همراه کمی روغن تفت بدید و به اون چند قطره آبلیمو اضافه کنید تا تغییر رنگ ندهند و سیاه نشن.


مرحله چهارم

کمی که به ها سرخ شدند آنها را به گوشت های پخته شده اضافه کنید حدود ۳ قاشق غذاخوری رو به سرخ شده رو به خورش اضافه کنید


مرحله پنجم

حالا حدود ۷ الی ۸ عدد آلو خورشی رو به خورش اضافه کنید و نوک قاشق به اون زعفران بزنید و اجازه بدید که خورش خوب بپزه‌.نوش جان


نکته

❌ بذارید گوشتها کامل بپزه و بعد به و آلو رو بریزید چون به و آلو زود پخته میشن و له میشن

❌ وقتی به پوستشو جدا می کنید و نگینی خرد میکنید سریع سرخش کنید و آبلیمو بزنید چون به زود سیاه میشه .
❌ بذارید خورشت کامل جا بیفته
❌ بسته به سلیقه خودتون طعم آلو رو انتخاب کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.