طرز تهیه خورش دال عدس بوشهری ساده و مجلسی
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خورش دال عدس هست . یک خورش خوشمزه جنوبی که میتونید خیلی راحت و بدون دردسر درست کنید و با اون از مهمون هاتون پذیرایی کنید.با ما همراه باشید.
طرز تهیه خورش دال عدس
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پیاز 3 عدد
⫸ دال عدس 250 تا 300 گرم
⫸ سیب زمینی 2 عدد
⫸ سیر 6 حبه
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
⫸ پوره گوجه فرنگی 3 عدد
⫸ آب 4 لیوان
⫸ نمک ، تخم گشنیز ، ادویه کاری ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه به مقدار لازم
مرحله اول
در مرحله اول ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم عدس را در چند مرحله بشورید سپس آن را آبکش کنید و به مدت سه ساعت داخل آب قرار بدید. حالا ۳ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس در صورت نگینی ریز آنها را خوب خرد کنید و داخل ظرف بریزید.حالا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و سپس آنها را بشویید بعد به هر اندازه ای که دوست دارید آنها را خرد کنید.
مرحله دوم
حالا یک قابلمه را روی حرارت قرار بدید سپس عدس ها را به همراه آب داخل قابلمه بریزید بعد چند حبه سیر که پوست آنها را کردید به عدس ها اضافه کنید. حالا ۳ عدد گوجه رو بشورید و از وسط نصف کنید بعد با رنده آنها را خوب پوره کنید بعد وقتی که آب به جوش اومد پوره گوجه و به همراه سیب زمینی به عدس اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا یک ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید و داخل اون کمی روغن بریزید. سپس پیاز رو به روغن اضافه کنید و ادویه ها که شامل نمک تخم گشنیز ادویه کاری فلفل سیاه فلفل قرمز زردچوبه هست رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز ها عسلی بشن.
مرحله چهارم
وقتی که پیاز ها عسلی شد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به همراه مقداری آب به پیاز ها اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که آب کشیده بشه.وقتی که رب به غلظت رسید به عدس اضافه کنید و هم بزنید و به مدت یک ساعت اجازه بدهید تا خورش کامل بپزه.نوش جان