طرز تهیه خورش داود پاشا با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش داود پاشا با گوشت قل قلی

سلام خدمت شما عزیزان سایت آشپزم غذای امروز خورش داود پاشا با گوشت قل قلی هست یخورش داوود پاشا یکی از خورش های معروف و خوشمزه کشور ترکیه است که شبیه به فسنجون ما ایرانی هاست ولی به دلیل داشتن نعناع خشک کمی طعمش متفاوت کرده لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 25 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ شده 300 گرم

پياز رنده شده بدون آب 1 عدد متوسط

رب انار 3 قاشق غذاخوری

نعنا خشك 2 قاشق غذاخوری

آب جوش 2 ليوان

پياز نگيني شده 1 عدد كوچك

نمك و فلفل سياه و زرچوبه و پودر سير به ميزان لازم


مرحله اول

گوشت چرخ شده و پياز رنده شده بدون آب و نمك و فلفل و زرچوبه و پودر سير رو خوب با هم مخلوط مي كنيم و ورز ميديم كه كاملا مخلوط بشه و نيم ساعت مي زاريم تو يخچال استراحت كنه


مرحله دوم

بعد از نيم ساعت گلوله هاي كوچيكي ازش بر مي داريم و تو روغن سرخ مي كنيم، وقتي سرخ شد از روغن خارج مي كنيم


مرحله سوم

تو همون روغن پياز نگيني رو سرخ مي كنيم كه طلائي بشه و بهش نعنا خشك رو اضافه مي كنيم و حرارت رو خيلي كم مي كنيم عطرش كه بلند شد رب انار و آب جوش رو هم بهش اضافه مي كنيم


مرحله چهارم

عد از اينكه چند تا جوش ريز زد گوشت هاي قلقلي رو مي ريزيم توش و مي زاريم نيم ساعت تا چهل و پنج دقيقه با حرارت ملايم جا بيفته و در نهايت با خلال پسته و انار دون شده تزيين مي كنيم و با برنج زعفروني سرو مي كنيم


نکته:

زیاد آب نریزین تا هم آبکی نشه و هم اینکه غلیظ و خوشرنگ بشه

خواص و فواید:

کمک به کاهش وزن
✅ کاهش التهاب بیماریهای پوستی
✅ کاهش کلسترس جلوگیری از ابتلا به سرطان و درمان عفونتهای ویروسی و باکتری
✅ تقویت سیستم ایمنی بدن
✅ کاهش ریسک ابتلا ب بیماری الزامیر
✅ کاهش افسردگی
✅ حفظ سلامت استخوانها
✅ پیشگیری از ابتلا ب سنگ کیسه صفرا
✅ درمان بی خوابی
✅ داروی ضد یبوست
✅ بهبود سلامت مو-افزایش میل جنسی
✅ درمان بیماری انمی

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.