طرز تهیه خورش قارچ و مرغ مجلسی
سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خورش قارچ هست.مطمعنا تا الان خورش های متنوعی رو امتحان کردید.این خورش از سائه ترین خورش هایی هست که میتونید درست کنید و میل کنید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
طرز تهیه خورش قارچ
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ قارچ نیم کیلو یا کمتر
⫸ مرغ 3 عددسینه یا 2 عددسینه و 2 عددران
⫸ فلفل دلمه ای 2 عددمتوسط
⫸ پیاز۱عددمتوسط
⫸ گوجه 10_15عدد پوره شده
⫸ نمک و فلفل سیاه و پودرسیر و زردچوبه و ادویه و پودرآویشن به مقدارلازم
مرحله اول
در مرحله اول مرغ را به صورت مربع های کوچک خرد کنید سپس یک عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشورید وقتی که پیاز خشک شد به صورت ریز خورد کنید و داخل قابلمه مقداری روغن بریزید سپس پیاز و مرغ را به آن اضافه کنید و سرخ کنید وقتی رنگ مرغ عوض شد ادویه هامون که شامل نمک فلفل سیاه و پودر سیر زردچوبه ادویه هامون که شامل نمک فلفل سیاه پودر سیر زردچوبه و پودر آویشن هست را اضافه کنیدو تفت بدید.
مرحله دوم
حالا نیم کیلو قارچ رو بشورید و به صورت اسلایس اونها رو خرد کنید سپس وقتی که مرغ هاتون خوب سرخ شد و آب اون کمی گرفته شد قارچ ها را اضافه کنید خوب مواد را با هم تفت بدهید تا قارچ ها هم سرخ بشه و اون هم گرفته بشه
مرحله سوم
در این مرحله دو عدد فلفل دلمهای متوسط رو به اندازه دلخواهتون خورد کنید و به مواد تون که در حال سرخ شدن هست اضافه کنید تا همراه با قارچ و مرغ بپزه.
مرحله چهارم
حالا 10 الی 15 عدد گوجه را داخل مخلوط کن بریزید و اونها رو پوره کنید حالا گوجه های پوره شده را به خوراک تون اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.سپس در قابلمه و بزارید تا خورشت جا بیفته.بعد از یک تا یک ساعت و نیم خورشت جا میفته و میتونید اون رو سرو کنید.نوش جان
نکته
❌ برای پخت این غذابه زمان حدود 1 ساعت باحرارت ملایم اجاق گازنیازداریم
❌ نیازی به رب وآب ندارین چون پوره گوجه و قارچ خودش آب میندازه