طرز تهیه خورش کنگر با آبغوره و گوشت

طرز تهیه خورش کنگر با آبغوره و گوشتسلام به شما عزیزان سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. دستور پخت امروز طرز خورش کنگر با آبغوره و گوشت🍖 هست امروز ميخوايم با هم ىک خورش کنگر متفاوت و خوشمزه و مقوى درست كنيم مارو همراهی کنید با این آموزش مرحله به مرحله.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 70
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

گوشت خورشی🍖 با تکه های بزرگ 400 گرم

کنگر پاک شده🥦 و سرخ شده 250 گرم

نعنا و جعفری خرد شده🥦 و سرخ شده 250 گرم

پیاز🧅 بزرگ 1 عدد

روغن🍾 3 قاشق سوپ خوری

نمک🧂، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

آبلیمو 🍋 یا آبغوره 1/4 پیمانه


مرحله اول

پیاز 🧅 را نگینی ریز خرد کنید. قابلمه ای را روی حرارت 🔥 بگذارید روغن را اضافه کنید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و سبک شود.


مرحله دوم

تکه های گوشت🍖 را اضافه کنید و تفت دهید. رنگ گوشت که تغییر کرد مقداری زردچوبه به گوشت بزنید. 1 و نیم لیتر آب جوشیده روی گوشت بریزید و اجازه دهید به جوش آید. حرارت را کم کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.


مرحله سوم

گوشت🍖 که نیم پز شد نعنا جعفری و کنگر سرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله چهارم

نمک 🧂 و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خورش پخته و جا بیافتد اواخر پخت آبلیمو 🍋 را هم اضافه کنید .این خورش باید کم آب و کاملا جا افتاده باشد. سپس در ظرف کشیده و همراه چلوی ساده یا کته سرو کنید.


نکته:

❌ میزان ترشی این غذا را طبق ذاعقه و سلیقه خودتان تنظیم کنید.

❌ نعنا و جعفری 🥦 باید به نسبت 3 به 1 باشد تا خورش تلخ نشود. 300 گرم جعفری و 100 گرم نعنا برای 400 تا 500 گرم کنگر کافیست. سبزیها را خرد و سرخ کنید. برای هر 400 گرم گوشت، 500 گرم مخلوط کنگر و نعنا جعفری کافیست.

❌ اگر مایل به فریزر کردن سبزی 🥦  سرخ شده هستید حتما با روغن جامد معمولی سرخ کرده و بعد از اینکه به دمای محیط رسید بسته بندی کنید و در فریزر فقط برای مدت 2 تا 3 ماه نگه دارید. روی بسته های سبزی حتما تاریخ بسته بندی را قید کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.