طرز تهیه خورش کرفس با گوشت + فوت فن خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس با گوشت + فوت فن خورش کرفس

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز یه خورشت خوشمزه رو آوردم طرز تهیه خورش کرفس با گوشت یه غذای خوشمزه با فوت و فن هایی که میگم این غذا رو حتما امتحان کنید امیدوارم این غذا روهم دوست داشته باشید و با من همراه باشید

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

ساقه کرفس سرخ شده 200 گرم

سبزی کرفس سرخ شده 6 قاشق غذاخوری

گوشت 300 گرم

پیاز 1 عدد بزرگ

آبغوره 1 قاشق غذاخوری

رب نصف قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم


🍴مرحله اول

پیاز را سرخ میکنیم و گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم.بعد از تغییر رنگ گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه و سبزی خورش کرفس که شامل برگ های کرفس، جعفری و نعنا میباشد را اضافه میکنیم.


🍴مرحله دوم

اندازه حدودی 5 لیوان آب میریزیم و درب ظرف میذاریم و زیرشو زیاد میکنیم تا جوش بیاد و بعد شعله رو کم میکنیم که آروم بپزه و جابیفته.


🍴مرحله سوم

بعد نیم پز شدن گوشت یعنی بعد حدود یک ساعت و نیم نمک،ادویه کاری و رب رو اضافه میکنیم.(اگه اول به گوشت نمک بزنیم دیرپز میشه)


🍴مرحله چهارم

ساقه های کرفس هم 1 ساعت آخر پخت اضافه میکنیم. چون زودتر اضافه کنیم له میشه(اگه خورشتتون آب داره مشکلی نداره وقتی کرفس اضافه میکنیم آب خورشتو بخودش میگیره)


🍴مرحله پنجم

وقتی خورشت به غلظت مطلوب رسید و جا افتاد آبغوره اضافه میکنیم و 10 دقیقه بعدش خاموش میکنیم.


نکته:

❌ بحای سبزی قورمه سبزی میتونید نعناع و جعفری اضافه کنید.

❌ ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست. برای لعاب خورشت هست.

❌ میتونید کمی رب گوجه رو هم اضافه کنید

خواص و فواید کرفس:

✅ پایین آورنده فشارخون
✅ درمان سنگ کلیه بهبود
✅ سلامت قلب و عروق
✅ تقویت سیستم ایمنی
✅ بهبود علائم یائسگی
✅ سلامت مفاصل
✅ پیشگیری از کم شدن حافظه
✅ موثر در لاغری که برای ما خانوم ها خیلی مهمه
✅ درمان آسم
✅ درمان دیابت

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.