طرز تهیه خورش کرفس با گوشت + فوت فن خورش کرفس
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز یه خورشت خوشمزه رو آوردم طرز تهیه خورش کرفس با گوشت یه غذای خوشمزه با فوت و فن هایی که میگم این غذا رو حتما امتحان کنید امیدوارم این غذا روهم دوست داشته باشید و با من همراه باشید
درجه سختی: 4/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ساقه کرفس سرخ شده 200 گرم
⫸ سبزی کرفس سرخ شده 6 قاشق غذاخوری
⫸ گوشت 300 گرم
⫸ پیاز 1 عدد بزرگ
⫸ آبغوره 1 قاشق غذاخوری
⫸ رب نصف قاشق غذاخوری
⫸ نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
🍴مرحله اول
پیاز را سرخ میکنیم و گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم.بعد از تغییر رنگ گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه و سبزی خورش کرفس که شامل برگ های کرفس، جعفری و نعنا میباشد را اضافه میکنیم.
🍴مرحله دوم
اندازه حدودی 5 لیوان آب میریزیم و درب ظرف میذاریم و زیرشو زیاد میکنیم تا جوش بیاد و بعد شعله رو کم میکنیم که آروم بپزه و جابیفته.
🍴مرحله سوم
بعد نیم پز شدن گوشت یعنی بعد حدود یک ساعت و نیم نمک،ادویه کاری و رب رو اضافه میکنیم.(اگه اول به گوشت نمک بزنیم دیرپز میشه)
🍴مرحله چهارم
ساقه های کرفس هم 1 ساعت آخر پخت اضافه میکنیم. چون زودتر اضافه کنیم له میشه(اگه خورشتتون آب داره مشکلی نداره وقتی کرفس اضافه میکنیم آب خورشتو بخودش میگیره)
🍴مرحله پنجم
وقتی خورشت به غلظت مطلوب رسید و جا افتاد آبغوره اضافه میکنیم و 10 دقیقه بعدش خاموش میکنیم.
نکته:
❌ بحای سبزی قورمه سبزی میتونید نعناع و جعفری اضافه کنید.
❌ ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست. برای لعاب خورشت هست.
❌ میتونید کمی رب گوجه رو هم اضافه کنید
خواص و فواید کرفس:
✅ پایین آورنده فشارخون
✅ درمان سنگ کلیه بهبود
✅ سلامت قلب و عروق
✅ تقویت سیستم ایمنی
✅ بهبود علائم یائسگی
✅ سلامت مفاصل
✅ پیشگیری از کم شدن حافظه
✅ موثر در لاغری که برای ما خانوم ها خیلی مهمه
✅ درمان آسم
✅ درمان دیابت