طرز تهیه خورش مسما بادمجان مجلسی با مرغ

طرز تهیه خورش مسما بادمجان مجلسی با مرغسلام به شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم غذای امروز طرز تهیه خورش مسما بادمجان🍆 هست اگر دوست دارید سفره رنگی رو برای مهمون هاتون بچینید حتما این غذا رو درست کنید با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 120
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 🍗 500 گرم

بادمجان 🍆 قلمی کوچک 7 عدد

غوره نصف پیمانه

گوجه فرنگی 🍅 3 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم شده 3 قاشق غذاخوری

⫸ نمک 🧂 فلفل زردچوبه به مقدار لازم

⫸ روغن به مقدارلازم

⫸ دارچین نصف قاشق چایخوری

⫸ آب جوش 2 لیوان


مرحله اول

پیاز 🧅 را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت داده و همزمان مرغ تکه شده 🍗 را اضافه کرده و زمان میدهیم مرغ و پیاز کامل تفت بخورد و طعم پیاز به خورد مرغ برود.


مرحله دوم

بعد ازآن نمک فلفل قرمز زردچوبه را اضافه کرده تفت میدهیم و رب هم درمواد تفت داده تا رنگدانه های رب باز شود آب جوش را اضافه کرده به مدت نیم ساعت با حرات ملایم زمان داده تا مرغ 🍗 پخته شود.


مرحله سوم

بادمجان ها را پوست و دامن کلاهک🍆 آن را بزنید وشکم بادمجان را چاک بدهید نمک بپاشید ویک ساعت در آبکش گذاشته وبعد از آن آب کشیده وخشک کنید و با روغن سرخ کنید وگوجه ها را دونیم 🍅 کرده به همراه بادمجان سرخ شده و غوره محلول زعفران روی دیگ گذاشته و 15 دقیقه زمان داده تا خورش جابیفتد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.