طرز تهیه خورش مسما بادمجان مجلسی با مرغ
سلام به شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم غذای امروز طرز تهیه خورش مسما بادمجان🍆 هست اگر دوست دارید سفره رنگی رو برای مهمون هاتون بچینید حتما این غذا رو درست کنید با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ مرغ 🍗 500 گرم
⫸ بادمجان 🍆 قلمی کوچک 7 عدد
⫸ غوره نصف پیمانه
⫸ گوجه فرنگی 🍅 3 عدد
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران دم شده 3 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 🧂 فلفل زردچوبه به مقدار لازم
⫸ روغن به مقدارلازم
⫸ دارچین نصف قاشق چایخوری
⫸ آب جوش 2 لیوان
مرحله اول
پیاز 🧅 را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت داده و همزمان مرغ تکه شده 🍗 را اضافه کرده و زمان میدهیم مرغ و پیاز کامل تفت بخورد و طعم پیاز به خورد مرغ برود.
مرحله دوم
بعد ازآن نمک فلفل قرمز زردچوبه را اضافه کرده تفت میدهیم و رب هم درمواد تفت داده تا رنگدانه های رب باز شود آب جوش را اضافه کرده به مدت نیم ساعت با حرات ملایم زمان داده تا مرغ 🍗 پخته شود.
مرحله سوم
بادمجان ها را پوست و دامن کلاهک🍆 آن را بزنید وشکم بادمجان را چاک بدهید نمک بپاشید ویک ساعت در آبکش گذاشته وبعد از آن آب کشیده وخشک کنید و با روغن سرخ کنید وگوجه ها را دونیم 🍅 کرده به همراه بادمجان سرخ شده و غوره محلول زعفران روی دیگ گذاشته و 15 دقیقه زمان داده تا خورش جابیفتد.