طرز تهیه خورش شوید خولی گیلانی
سلام 👨🏻🍳 به شما عزیزان سایت آشپزم دستور پخت امروز خورش شوید خولی هست امروز ميخوايم با هم ىک خورش 🥘 متفاوت و خوشمزه و مقوى از شهر گیلان درست كنيم با ما همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ مرغ🍗 500 گرم
⫸ شويد تازه 🥦 50 گرم يا شوید خشک 3 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 🥚 2 عدد
⫸ پياز 🧅 1 عدد متوسط
⫸ سير 🧄 2 حبه
⫸ آبغوره نصف استکان
⫸ آلوچه یا آلو خورشتی 150 گرم
⫸ رب 🍅 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمك 🧂 فلفل زردچوبه به میزان لازم
⫸ روغن به میزان لازم
مرحله اول
پیاز 🧅 نگینی را با مقداری روغن در ظرف مناسب تفت داده تا سبک شود سپس مرغها 🍗 اضافه شده به همراه ادویه جات و سیر🧄 ریز خرد شده.
مرحله دوم
کمی که مرغها🍗 سرخ شد آلو و شوید هم به خورش افزوده میشود و دوباره کمی تفت داده تا همه مواد با هم ترکیب شوند. یک قاشق🥄 رب 🍅 هم به باقی مواد اضافه میشود.
مرحله سوم
یک لیتر آب به خورش اضافه کنید و اجازه میدهیم تا مرغ ها 🍗 بپزد. ده دقیقه آخر پخت آبغوره و تخم مرغی 🥚 که در یک کاسه همزده تا سفیده و زرده ترکیب شوند به خورشت به آرامی اضافه شده و خورشت هم نمیخورد و با درب بسته اجازه داده تا خورشت جا بیافتد. با نان 🥖 یا کته 🍚 میل کنید.