طرز تهیه خورش شوید خولی گیلانی

طرز تهیه خورش شوید خولی گیلانیسلام 👨🏻‍🍳 به شما عزیزان سایت آشپزم دستور پخت امروز خورش شوید خولی هست امروز ميخوايم با هم ىک خورش 🥘 متفاوت و خوشمزه و مقوى از شهر گیلان درست كنيم با ما همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ🍗 500 گرم

شويد تازه 🥦 50 گرم يا شوید خشک 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 🥚 2 عدد

پياز 🧅 1 عدد متوسط

سير 🧄 2 حبه

آبغوره نصف استکان

آلوچه یا آلو خورشتی 150 گرم

رب 🍅 1 قاشق غذاخوری

نمك 🧂 فلفل زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم


مرحله اول

پیاز 🧅 نگینی را با مقداری روغن در ظرف مناسب تفت داده تا سبک شود سپس مرغها 🍗 اضافه شده به همراه ادویه جات و سیر🧄 ریز خرد شده.


مرحله دوم

کمی که مرغها🍗 سرخ شد آلو و شوید هم به خورش افزوده میشود و دوباره کمی تفت داده تا همه مواد با هم ترکیب شوند. یک قاشق🥄 رب 🍅 هم به باقی مواد اضافه میشود.


مرحله سوم

یک لیتر آب به خورش اضافه کنید و اجازه میدهیم تا مرغ ها 🍗 بپزد. ده دقیقه آخر پخت آبغوره و تخم مرغی 🥚 که در یک کاسه همزده تا سفیده و زرده ترکیب شوند به خورشت به آرامی اضافه شده و خورشت هم نمیخورد و با درب بسته اجازه داده تا خورشت جا بیافتد. با نان 🥖 یا کته 🍚 میل کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.