طرز تهیه خورش زرشک و آلو
سلام به شما عزیزان سایت آشپزم 👩🏻🍳. دستور پخت امروز طرز تهیه خورش زرشک و آلو هست. برای شام امشبتون یک دستور آشپزی عالی و خاص واستون تهیه کردیم 😁 حتما درستش کنین که خیلی خوشمزست با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ زرشک 1 پیمانه
⫸ گوشت مرغ 🍗 500 گرم
⫸ لپه 100 گرم
⫸ پیاز🧅 2 عدد
⫸ آلوچه 100گرم
⫸ زعفران حل شده 2 قاشق چایخوری
⫸ زنجبیل نصف قاشق چایخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه، نمک🧂 و روغن به مقدار لازم
مرحله اول
پیاز 🧅 را تفت داده وتکه های مرغ 🍗 را به ان اضافه میکنیم. زنجبیل و زردچوبه به همراه نمک 🧂 و فلفل را به مواد تابه اضافه کرده وتفت میدهیم.
مرحله دوم
لپه را خیس کرده ومیپزیم. بعد از اینکه مواد داخل تابه تفت خوردند لپه ها را به تابه اضافه کرده واندکی تفت می دهیم.
مرحله سوم
مواد را به قابلمه 🥘 افزوده و اب به ان اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد. الوچه را خیس کرده و نیم ساعت اخر به مواد اضافه می کنیم. زرشک را خیس کرده و در انتها به خورش اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
زعفران در انتها به خورش اضافه میشود. اگر مزه ملس این خورش مورد توجه شماست میتوانید شکر به ان اضافه کنید.🥄
فواید زرشک:
زرشک باعث پاکسازی کبد میشود.
کاهش فشار خون یکی از فواید بسیار مهم زرشک است.
زرشک با کلاژن سازی بر سلامت پوست و مو تاثیر بسیار میگذارد.
میتوان از زرشک برای افزایش چربی سوزی در کنار تمرینات ورزشی استفاده کرد.
مصرف روزانه 2 میلیگرم از عصاره میوه زرشک خشک میتواند به کاهش قابل توجه قند در خون منجر شود.