طرز تهیه خورشت مرغ ناردونی اصیل با سالاد انار
سلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین پیشنهاد میکنم غذای امروز رو از دست ندید یه خورشت خوشمزه که بی نظیره میخوام براتون طرز تهیه خورشت مرغ ناردونی اصیل به همراه سالاد انار ترش و خوشمزه که برای مهمونی ها و دورهمی ها محشره رو آموزش بدم با من همراه باشید.
درجه سختی: 7/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ مرغ 4 تکه
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ آلو بخارا 1 پیمانه
⫸ دانه انار 2 پیمانه
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
⫸ دارچین کمی
⫸ رب انار 2 قاشق سوپ خوری
⫸ نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
مرحله اول
ابتدا پیاز را خیلی ریز خرد کنید. تابهای روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را با روغن کمی تفت دهید. مرغ را در همان تابه با ادویهها تفت دهید تا رنگشان کاملا عوض شود.
مرحله دوم
رب گوجه را هم در همان تابه تفت دهید. به رب کمی دارچین بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی رنگ بگیرد. بعد دو لیوان آب جوش اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا مرغ بپزد.
مرحله سوم
وقتی مرغ نیم پز شد، به آن رب انار و آلوها را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در آخر دانههای انار را اضافه کرده و در تابه را بردارید. وقتی خورش کم آب و سسدار شد، آن را در ظرف دلخواه بریزید و با پلوی دم کشیده زعفرانی سرو کنید.
مرحله چهارم
سالاد انار:
کلم بنفش رو خرد کرده با دونه های انار و سس مایونز و نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط میکنیم.
نکته:
✅ کاهش سطح کورتیزول و درمان استرس
✅ کاهش حرارت کبد و رفع خارش پوست
✅ رفع گرفتگی عروق و تقویت قلب
✅ درمان وسواس فکری با روزی یک تا سه عدد انار
✅ کمک به درمان خارش سوداوی بمدت ۴۰ روز، روزانه یک عدد همراه مصلح
✅ تصفیه خون و نکویی رنگ رخسار