طرز تهیه خورش ترشه واش به روش اصیل گیلانی با مرغ و طعم فوق العاده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خورش ترشه واش + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خورش ترشه واش
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ مرغ 500 گرم
⫸ بادمجان 4 عدد
⫸ گوجه 5 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ رب آلوچه 2 قاشق غذاخوری
⫸ رب انار 2 قاشق غذاخوری
⫸ سبزی (گشنیز، چوچاق، ترشک، سیر، نعنا، برگ چغندر، کوتکوتو، ترش واش) به مقدار لازم
⫸ نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خورش فندق قاتق اصل گیلانی خوش طعم و مجلسی
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه شمالی ، ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و بعد اونها را بشورید و داخل ظرف بریزید. بعد به آنها مقداری آب و نمک اضافه کنید و زمان بدید تا تلخی بادمجانها گرفته شود.
مرحله دوم
در این فاصله سبزیهای مورد نظر را بشورید و بعد اونها را به صورت خیلی ریز خرد کنید. بعد داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید و به صورت کامل سرخ کنید.
مرحله سوم
یک عدد پیاز و پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون را به صورت خیلی ریز رنده کنید و به همراه نمک و زردچوبه به سبزی اضافه کنید. مدام تفت بدید تا پیاز سرخ شود و سبزی ته نگیرد.
مرحله چهارم
500 گرم مرغ رو داخل یک قابلمه بزارید و روی آن روغن بریزید. قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، مرغ را درون آن به صورت کامل سرخ کنید تا طلایی شود و بپزد. وقتی که مرغ کامل سرخ شد ، سبزی سرخ شده را به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، بادمجانها را از داخل آب بیرون بیاورید و خشک کنید. حالا بادمجانها راداخل ماهیتابه بچینید و دو طرف اونها رو به صورت کامل سرخ کنید و به مرغ و سبزی اضافه کنید.
مرحله ششم
رب آلوچه و رب انار را داخل نصف لیوان آب جوش بریزید و آنها رو هم بزنید ، تا رب داخل آب حل شود. بعد این ترکیب را به خورشت اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس دو لیوان آب جوش دیگر به غذا اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا غذا به جوش بیاید.
مرحله هفتم
وقتی که غذا به جوش آمد ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بذارید تا به صورت کامل پخته شود. سپس گوجه فرنگیها رو بشورید ، اونها را به دو قسمت برش بزنید و داخل مقداری روغن بچینید و به صورت کامل سرخ کنید.
مرحله هشتم
وقتی که 45 دقیقه از پخت خورش گذشت ، گوجهها رو به آن اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر زمان بدید تا غذا بجوشد و کامل جا بیفتد. سپس اون رو با برنج سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ توجه کنید که بادمجانها در این خورش باید له شوند. اگر بادمجانهای شما له نشدند ، خورش رو انقدر هم بزنید تا بادمجانها به صورت کامل له شوند.
◉ اگر سبزیهای گفته شده در این دستور پخت را نداشتید ، میتوانید به جای آن از هر نوع سبزی معطر دیگری استفاده کنید.
◉ توجه کنید که حتماً گوجهها را سرخ کنید و در 15 دقیقه آخر به خورش اضافه کنید ، تا گوجه ها خیلی له و پوره نشوند.
◉ یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید این هست که سبزی این خورش باید خیلی له و پوره شود و با سیر و پیاز تفت داده شود.