طرز تهیه خورش کاری مرغ و قارچ

طرز تهیه خورش کاری مرغ و قارچسلام به شما عزیزان سایت آشپزم دستور پخت امروز طرز تهیه خورش کاری مرغ 🍗 و قارچ 🍄 هست این خورش یک غذای اصیل از کشور هند هست که طرفدارهای زیادی داردامیدوارم شما هم از این غذا لذت ببرید با من همراه باشید.

درجه سختی: 2/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز 🧅 1 عدد

فیله مرغ 🍗 400 گرم

قارچ 🍄 400 گرم

نشاسته ذرت 🌽 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق چایی خوری

زنجبیل 1/2 قاشق چایی خوری

کاری 1 قاشق چایی خوری

نمک 🧂 1 قاشق چایی خوری

فلفل سیاه 1/2 قاشق چایی خوری

ماست غلیظ 🥛 1/2 پیمانه

خامه 1/2 پیمانه

سیب زمینی 🥔 1/2 پیمانه


مرحله اول

پیاز 🧅 نگینی خرد شده را تفت داده سپس فیله مرغ 🍗 خرد شده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم، ادویه ها (شامل: پودر زنجبیل،کاری،زردچوبه،فلفل سیاه و نمک) را اضافه کرده سپس قارچ 🍄 ورقه شده را به مخلوط اضافه کرده و تفت میدهیم.


مرحله دوم

نشاسته ذرت 🌽 را در مقداری آب حل کرده به مخلوط اضافه میکنیم سپس سیب زمینی 🥔 ریز خرد شده را اضافه میکنیم و در قابلمه 🥘 را میگذاریم تا جا بیفتد.


مرحله سوم

در نهایت خامه و ماست 🥛 را با هم مخلوط کرده و مقداری آب خورش به آن اضافه میکنیم تا مواد ولرم شود و به خورش اضافه میکنیم کمی که پخته شد آماده است.


مرحله چهارم

در نهایت می‌توان با مقداری گشنیز 🥦 ساطوری تزیین و سرو کرد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.