طرز تهیه خورش کاری مرغ و قارچ
سلام به شما عزیزان سایت آشپزم دستور پخت امروز طرز تهیه خورش کاری مرغ 🍗 و قارچ 🍄 هست این خورش یک غذای اصیل از کشور هند هست که طرفدارهای زیادی داردامیدوارم شما هم از این غذا لذت ببرید با من همراه باشید.
درجه سختی: 2/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پیاز 🧅 1 عدد
⫸ فیله مرغ 🍗 400 گرم
⫸ قارچ 🍄 400 گرم
⫸ نشاسته ذرت 🌽 1 قاشق غذاخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایی خوری
⫸ زنجبیل 1/2 قاشق چایی خوری
⫸ کاری 1 قاشق چایی خوری
⫸ نمک 🧂 1 قاشق چایی خوری
⫸ فلفل سیاه 1/2 قاشق چایی خوری
⫸ ماست غلیظ 🥛 1/2 پیمانه
⫸ خامه 1/2 پیمانه
⫸ سیب زمینی 🥔 1/2 پیمانه
مرحله اول
پیاز 🧅 نگینی خرد شده را تفت داده سپس فیله مرغ 🍗 خرد شده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم، ادویه ها (شامل: پودر زنجبیل،کاری،زردچوبه،فلفل سیاه و نمک) را اضافه کرده سپس قارچ 🍄 ورقه شده را به مخلوط اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله دوم
نشاسته ذرت 🌽 را در مقداری آب حل کرده به مخلوط اضافه میکنیم سپس سیب زمینی 🥔 ریز خرد شده را اضافه میکنیم و در قابلمه 🥘 را میگذاریم تا جا بیفتد.
مرحله سوم
در نهایت خامه و ماست 🥛 را با هم مخلوط کرده و مقداری آب خورش به آن اضافه میکنیم تا مواد ولرم شود و به خورش اضافه میکنیم کمی که پخته شد آماده است.
مرحله چهارم
در نهایت میتوان با مقداری گشنیز 🥦 ساطوری تزیین و سرو کرد.