طرز تهیه کوکو سبزی ساده و خوشمزه

طرز تهیه کوکو سبزی ساده و خوشمزه

سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم امروز براتون یه دستور کوکوی فوق العاده خوشمزه وب ی نظیر آوردم حتما یه بار امتحان کنین مطمئنم خوشتون میاد،با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ

زرشک

گردو

روغن

آرد

پیاز

سیر

پیازچه

⫸ نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و ریحان خشک


مرحله اول

تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و ریحان خشک را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با چنگال یا همزن دستی هم می‌زنیم تا تخم مرغ باز شود نکته بسیار مهم در تهیه کوکو سبزی این است که در میزان اضافه کردن نمک بسیار دقت کنید، چون کوکو سبزی خیلی زود شور می‌شود.


مرحله دوم

پیازچه خرد شده و سیر رنده شده و پیاز رنده شده را به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید می‌توانید پیاز را حذف کنید، اما ترکیب این مواد عطر و طعم بسیار خوبی به کوکوی شما می‌دهد.


مرحله سوم

آرد را اضافه کنید هم بزنید سپس سبزی را کم کم به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید وقتی که همه مواد را با هم ترکیب کردید باید فوراً آن را سرخ کنید، چون اگر بین آماده شدن مواد و سرخ کردن آن فاصله بیفتد آب می‌اندازد.


مرحله چهارم

نصف مواد را داخل تابه‌ای که از قبل در آن روغن ریختید و گرم شده است بریزید همه مواد را یک دفعه نریزید بلکه کم کم با قاشق بریزید و صاف کنید قطر مواد باید حدود 2 تا 3 سانت باشد حواستان باشد حرارت باید حتماً ملایم باشد باشد اگر حرارت زیاد باشد روی مواد زود سرخ می‌شود در حالی که مغز آن هنوز خام است.


مرحله پنجم

وقتی که حدود 2 تا 3 دقیقه گذشت زرشکی را که از قبل تمیز شسته‌اید + گردو خرد شده را روی کوکو بریزید بعد باقی مواد را روی آن بریزید البته می‌توانید زرشک و گردو را حذف کنید.


مرحله ششم

وقتی که لایه دوم را ریختید در ظرف را بگذارید و اجازه دهید حدود 7 تا 10 دقیقه بماند وقتی که کوکو خودش را گرفت به کمک یک کفگیر برش بزنید بعد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود در این مرحله باید حدود 2 قاشق روغن مجدداً اضافه کنید وقتی کوکوها را برگرداندید در ظرف را نگذارید، چون خمیر می‌شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.