طرز تهیه کتلت مرغ با آموزش مرحله به مرحله
سلام به همراهان همیشگی سایت آشپزم امروز با غذای لذیذی اومدم خدمتتون غذای امروز کتلت مرغ هست سعی کردم با آموزش مرحله به مرحله و با راحت ترین روش بهتون آموزش بدم با من همراه باشید
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ سینه مرغ نصف عدد
⫸ سیب زمینی 1 عدد متوسط
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد
⫸ زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
مرحله اول
ابتداگوشت مرغ رو 4_5 ساعت قبل درست کردن کتلت از فریزر به یخچال انتقال بدید از شب نذارید چون وقتی کامل کامل باز بشه بافتش خیلی نرمه راحت خورد نمیشه.توی این حالت مرغ کمی یخزدگی داره
مرحله دوم
سینه مرغ رو ورق ورق کنید هر ورق رو به مکعب های خیلی ریز خورد کنید این کارو روی تخته برش انجام بدید بعد با چاقو تیز مثل حالت ساطوری مدام بزنید روش خیلی ریزتر میشه ولی مثل چرخ کرده نیست درشتتره
مرحله سوم
سیب زمینی و پیاز رو با رنده درشت رنده کنید کامل آبش رو بگیرد مرغ رو بهش اضافه کنید بعد نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و زرده تخم مرغ رو اضافه کنید حسابی ورزش بدین بعد بذاریدش داخل یخچال برای 1 تا 1/5ساعت
مرحله چهارم
روغن رو داغ کنید دونه دونه کتلت هارو بذارید همین که کمی خودش رو گرفت حرارت رو کم کنید تا کامل مغزپخت و طلایی بشه .اون داغی و حرارت اولش برای اینه که مرغ آب نندازه.اواخر سرخ شدن اگه دوست داشتین کمی زعفران دم کرده بزنید این قسمت اختیاری میتونید نزنید
مرحله پنجم
گوجه و فلفل دلمه ای رو برش بزنید بذاریدش داخل یک ماهیتابه بهش نمک و روغن بزنید بذارید کمی سرخ بشه کنار کتلت سروش کنید
نکته:
❌ آب پیازو حتما بگیرید
❌ اگر دیدی مواد خیلی به دستت میچسبه آردشو بیشتر کن.
❌ حتما بذار مواد ۴۰ دقیقه تو یخچال استراحت کنه.
❌ حرارت متوسط باشه تا مرغ خوب بپزه و برشته بشه.
❌ قبل از فرم دادن کراکت ها دستتونو خیس کنید