طرز تهیه ماکارونی ساده با سویا

طرز تهیه ماکارونی ساده با سویا

سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ماکارونی هست یه غذای خیلی خوشمزه که مطمعنا همه شما عاشقش هستید جالبه بدونید ماکارونی یک غذای اصیل ایتالیایی هست.امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید، با من همراه باشید

درجه سختی: 7/10

زمان پخت: 35 دقیقه
زمان تهیه: 35 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

ماکارونی 400 گرم

سویای دانه ریز 1 پیمانه

سس گوجه 2 تا 3 قاشق غذاخوری

جوانه ماش 1 پیمانه

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

سیر 2 تا 3 حبه

پیاز درشت 1 عدد

روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد

کاری، فلفل، زردچوبه و نمک


مرحله اول

ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و با آب آن را پر کنید و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقداری نمک و روغن به آب جوش اضافه کنید و سپس ماکارونی ها را نصف کرده و درون قابلمه بریزید و بعد گذشت چند دقیقه که ماکارونی ها در آب جوش پخت آن را با آب سرد آبکش کنید و با مایه ماکارونی که در ادامه تهیه می کنید مخلوط کنید.


مرحله دوم

سویا را با آب ولرم به مدت 15 دقیقه خیس دهید تا نرم شود .بعد آن را آبکش کنید و با فشار دست آب آن را کاملا بکشید.


مرحله سوم

سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود.بعد سویا را داخل روغن بریزید و آن را تفت دهید تا سرخ شود.

بعد سس گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید و در سویا تفت دهید. بعد از تفت این مواد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و چند دقیقه ای به تفت دادن مواد ادامه دهید.


مرحله چهارم

در مرحله آخر جوانه ماش را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و حدود 5 دقیقه در تابه را ببندید تا همه مواد کنار هم بپزند و به اصطلاح غذا جا بیفتد.

وقتی مایه ماکارونی آماده شد آن را با ماکارونی آبکش شده مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت با شعله کم می گذاریم تا به خوبی دم بکشد بعد 30 دقیقه می توانید این غذای خوشمزه را نوش جان کنید.


نکته:

❌ کسانی که میخواهند ماکارونی خود را به رنگ قرمز خوش رنگ در آورند بهتر است که از رب صعنتی استفاده نکند و رب را با پیاز داغ حتما باید تفت دهید تا بتوانید رنگ سرخ ماکارونی را جا بیندازید.
❌ نکات خوشمزه شدن ماکارونی با سویا این است که سویا‌ها را در مقداری آب یا شیر خیس کنید. خیس کردن سویا در شیر طعم لذیذی به سویا می‌بخشد و طعم خاص سویا را که برای برخی خوشایند نیست، کاملا از بین می‌برد.سویا را بعد از ۲ یا ۳ ساعت، در آبکش بریزید. هر چه سویا بیشتر بماند، هم طعم بهتری می‌گیرد و هم موقع پخت، نفخ آن گرفته خواهد شد. اگر طعم سویا را به هر دلیلی دوست ندارید، می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و گوساله یا مرغ در آن استفاده کنید. حتی گوشت چرخ‌کرده را با سویا هم می‌توان مخلوط کرد.
❌ برای این‌که یک ماکارونی خوشمزه داشته باشید بعد از آبکش کردن ماکارونی آن را با آب سرد بشورید تا لعاب ماکارونی از آن جدا شود و مایه ماکارونی حسابی روی آن بنشیند و جذب رشته‌ها شود. این روش یک ترفند خوب برای جلوگیری از خمیر نشدن ماکارونی است.
❌ یک راز و از نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی این است که در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پخته‌اید، بریزید. این کار باعث می‌شود، ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد. هنگامی که ماکارونی را در آب جوش ریختید مرتب ماکارونی را با یک چنگال هم بزنید تا رشته‌های ماکارونی به هم نچسبند. بیش از حد ماکارونی را هم نزنید تا خرد نشوند.
❌ یک روش قرمز شدن ماکارونی این است که به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید، چون چربی رشته‌های ماکارونی اجازه نمی‌دهد که مایه ماکارونی خوب به خورد آن برود و ماکارونی قرمز نمی‌شود.
❌ بهتر است برای دم کردن ماکارونی از قابلمه چدن استفاده کنید تا ته دیگ نسوزد. برای این‌که ته دیگ سیب زمینی نسوزد بهتر است برش‌ها حدود نیم سانت قطر داشته باشند. روی سیب‌زمینی‌ها مقداری کنجد و نمک بپاشید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. روغن را داغ کنید و سیب‌زمینی‌های آغشته به نمک و کنجد را کف قابلمه بچینید

خواص و فواید کارونی

✅ ماکارونی سرشار از کربوهیدارت است.
✅ کربوهیدرات‌ ها منبع مهم سوخت و ساز بدن هستند.
✅ به بدن انرژی می‌دهند.
✅ سطح سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهند.
✅ شما را فعال و با انرژی نگه می‌دارند.
✅ مصرف به اندازه آن‌ها ضعف و بی‌حالی شما را نیز کاهش می‌دهد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.