طرز تهیه مرصع پلو شیرازی اصل و خوشمزه

طرز تهیه مرصع پلو شیرازی اصل و خوشمزه

سلام کاربران گرامی سایت آشپزم پیشنهاد امروز ما برای شما طرز تهیه مرصع پلو شیرازی بسیار ساده و خوشمزه تاریخچه مرصع پلو به دوره صفوی برمی گردد؛ در این دوران آشپزی ایرانی پیشرفت های شگرفی کرد و بسیاری از غذاهای مجلسی ایرانی مانند مرصع پلو متولد شدند.البته در استان خراسان به این غذا رنگینک پلو می گویند . امیدوارم از پخت این غذا لذت ببرید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

4 پیمانه برنج

2 عدد فیله مرغ

100 گرم زرشک

100 گرم خلال پسته

100 گرم خلال بادام

100 گرم خلال پوست پرتقال

2 عدد هویج متوسط

50 گرم کره

2 قاشق غذا خوری شکر

زعفران به اندازه لازم

زعفران روغن ماست یا سس مایونز آبلیمو نمک پیاز برای مزه دار کردن


مرحله اول

اول فیله ها را شسته و نواری برش زده وزعفران وروغن و ماست و آبلیمو ونمک و خلال پیاز را ریخته و سلفون کشیده برای 2 الی 4 ساعت داخل یخچال میذاریم.


مرحله دوم

برنج خیس شده راپخته و دم می کنیم.


مرحله سوم

زرشک را با کره وشکر تفت می دهیم البته میشه در آنها کمی زعفران هم ریخت وتفت داد حواسمان باشد که نسوزد.


مرحله چهارم

خلال مغزها راهم جداجدا با کره تفت می دهیم.


مرحله پنجم

بعد نوارهای فیله مرغ را دایره ای می پیچیم و در سیخ چوبی میزنیم و در ماهیتابه گذاشته در آن رابسته تا مغز پخت شود هر پنج دقیقه یکبار زیرو رو می کنیم.هویج را رنده کرده با زعفران و کره تفت می دهیم.


مرحله ششم

قسمتی از برنج را در ظرفی ریخته و با زعفران مخلوط می کنیم.یکم از برنج رو با آب لبو قاطی میکنیم.


مرحله هفتم

در آخر برنج راکشیده و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان


نکته:

خلال پرتغال رو دو تا سه بار میجوشونیم تا تلخیش گرفته بشه،خلال پسته و بادام رو کمی تو گلاب خیس میکنیم و بعد تفت میدیم.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.