طرز تهیه میگو پلو زعفرانی مجلسی و رستورانی
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه میگو پلو زعفرانی با ته دیگ متفاوت رو آوردیم.با این آموزش خیلی راحت میتونید یک میگو پلو خوشمزه درست کنید و با اون داخل مهمونی هاتون پذیرایی کنید.با ما همراه باشید
طرز تهیه میگو پلو زعفرانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ارد سفید 4 قاشق غذاخوری
⫸ اب نصف لیوان
⫸ نمک به میزان لازم
⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری
⫸ برنج 3 لیوان
⫸ میگو به میزان لازم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ زرشک نصف فنجان
⫸ نمک و فلفل به میزان لازم
⫸ زعفران دم کرده برای پیاز و میگو به میزان لازم
⫸ پیاز 3 عدد
مرحله اول
برای درست کردن ته دیگ داخل لیوان ۴ قاشق غذاخوری آرد سفید رو به همراه نصف لیوان آب و مقداری نمک و زعفران مخلوط کنید تا یک دست بشه.حالا کف قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه وقتی روغن داغ شد مواد ته دیگ رو داخل قابلمه بریزید و وقتی کنار های مواد شروع به بستن کرد مقداری برنج که از قبل شستید و آبکش کردید روی ته دیگ بریزید و اجازه بدید تا دم بکشه.
مرحله دوم
برای مزه دار کردن میگو ها اونهارو داخل ظرفی بریزید و مقداری زعفران روی اون بریزید و با درست میگو هارو ماساژ بدید و در ظرف رو بزارید سپس به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا میگو ها خوب مزه دار بشن.
مرحله سوم
در این مرحله یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید سپس به صورت خلالی اون رو خرد کنید حالا یک ماهی تابه را روی حرارت بذارید و داخل و مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز را به همراه زعفران اضافه کنید و تفت تا وقتی که پیاز سبک بشه.سپس پیاز هارو از داخل ماهیتابه خارج کنید.
مرحله چهارم
حالا داخل همون ماهیتابه مجددا مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد میگوها رو داخل اون بچینید و به مدت ۲ الی ۴ دقیقه تفت بدید .بیشتر تفت ندید چون باعث میشه میگوها سفت بشن.حالا پیاز رو به همراه زرشک ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدید از روی حرارت بردارید.حالا به همراه برنج داخل ظرف بریزید و سرو کنید .نوش جان