طرز تهیه میگو پلو با شوید رستورانی و مجلسی
سلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون طرز تهیه میگو پلو🍤 با شوید رو آوردم یک پلوی خوشمزه که مطمعنا از خوردنش لذت میبرید.اگر میخواید این غذای خوشمزه رو یاد بگیرید با این آموزش همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ میگو تمیز شده 🍤 نیم کیلو
⫸ پیاز متوسط 🧅 2 عدد
⫸ شوید خرد شده 🥦 3 پیمانه
⫸ برنج 🍚 3 پیمانه
⫸ زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل عنابی خرد شده🌶️ 1 قاشق غذاخوری
⫸ سیر رنده شده 🧄 2 قاشق چایخوری
⫸ نمک🧂 به مقدار لازم
مرحله اول
ابتدا پیازها🧅 رو خلالی خرد کنید و کاملا تفت بدین تا رنگشون طلایی بشه بعد میگوها🍤 رو بهش اضافه کنید(بعد از اضافه کردن میگو شعله گاز رو زیاد کنید تا میگو آب نندازه)میگو رو یه تفت کوچیک بدین و بعد سیر 🧄 و ادویه ها رو بهش اضافه کنید
مرحله دوم
میگو نباید زیاد سرخ بشه چون سفت میشه (نهایت دو الی سه دقیقه زمان برای تفت دادن و سرخ شدنش کافیه).و در آخر یک پیمانه شوید🥦 رو به میگو اضافه کنید و اجازه بدین کمی با هم تفت بخورن.
مرحله سوم
برنج 🍚 رو بذارید بجوشه وقبل از اینکه بخاید آبکش کنید دو پیمانه شوید تازه رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.
مرحله چهارم
توی قابلمه ای که میخاین دم بدین ته دیگ مورد نظرتون رو بذارید و لایه به لایه برنج و میگو 🍤 بریزید و در آخر هم مقداری پودر دارچین روی برنج بریزید و دم بدین و در آخر در کنار ترشی انبه،سپستون و …سرو کنید و نوش جان کنید.
نکته:
✅ میگو دارای پروتئین می باشد که برای حفظ و رشد پوست و مو می شود
✅ میگو در کاهش ابتلا به کم خونی موثر است