طرز تهیه میگو پلو با شوید رستورانی و مجلسی

طرز تهیه میگو پلو با شوید رستورانی و مجلسیسلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون طرز تهیه میگو پلو🍤 با شوید رو آوردم یک پلوی خوشمزه که مطمعنا از خوردنش لذت میبرید.اگر میخواید این غذای خوشمزه رو یاد بگیرید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

میگو تمیز شده 🍤 نیم کیلو

پیاز متوسط 🧅 2 عدد

شوید خرد شده 🥦 3 پیمانه

برنج 🍚 3 پیمانه

زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

فلفل عنابی خرد شده🌶️ 1 قاشق غذاخوری

⫸ سیر رنده شده 🧄 2 قاشق چایخوری

⫸ نمک🧂 به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا پیازها🧅 رو خلالی خرد کنید و کاملا تفت بدین تا رنگشون طلایی بشه بعد میگوها🍤 رو بهش اضافه کنید(بعد از اضافه کردن میگو شعله گاز رو زیاد کنید تا میگو آب نندازه)میگو رو یه تفت کوچیک بدین و بعد سیر 🧄 و ادویه ها رو بهش اضافه کنید


مرحله دوم

میگو‌ نباید زیاد سرخ بشه چون سفت میشه (نهایت دو الی سه دقیقه زمان برای تفت دادن و سرخ شدنش کافیه).و در آخر یک پیمانه شوید🥦 رو به میگو اضافه کنید و اجازه بدین کمی با هم تفت بخورن.


مرحله سوم

برنج‌ 🍚 رو بذارید بجوشه و‌قبل از اینکه بخاید آبکش کنید دو پیمانه شوید تازه رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.


مرحله چهارم

توی قابلمه ای که میخاین دم بدین ته دیگ مورد نظرتون رو‌ بذارید و لایه به لایه برنج و میگو 🍤 بریزید و در آخر هم مقداری پودر دارچین روی برنج بریزید و دم بدین و در آخر در کنار ترشی انبه،سپستون و …سرو کنید و نوش جان کنید.


نکته:

❌ دوستان بعضیها به همین مواد آب تمر هندی یا رب هم اضافه میکنند که سلیقه ایه و بستگی به ذائقه خودتون داره.
❌ کشمش🍇 هم خیلییی این غذا رو خوشمزه میکنه من فراموش کردم بذارم
❌ از زعفرون هم برای هم خوشرنگ شدن هم خوش طمع شدن میتونین استفاده کنین
خواص میگو:
✅ میگو حاوی منابغ غنی از کلسیم ، ید و پروتئین است.
✅ میگو دارای پروتئین می باشد که برای حفظ و رشد پوست و مو می شود
✅ میگو در کاهش ابتلا به کم خونی موثر است
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.