طرز تهیه آبریز یا اوبریز بختیاری با گوشت قرمز و با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه آبریز یا اوبریز بختیاری با گوشت قرمز و با آموزش مرحله به مرحلهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آبریز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه آبریز

مواد لازم برای 5 نفر

پیاز 2 عدد

گوشت 500 گرم

دانه انار خشک مقدار لازم

آب 2 الی 3 لیوان

ادویه و نمک به مقدار لازم

سیب زمینی 3 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه بختیاری ، ابتدا دو عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید. بعد داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید ، تا جایی که طلایی و سرخ شوند.


مرحله دوم

وقتی که پیازها سرخ شدند ، 500 گرم گوشت رو به اون اضافه کنید و تفت بدید ، تا جایی که گوشت تغییر رنگ بدهد و آب بیندازد و با آب خودش بپزد.


مرحله سوم

دانه انارهای خشک شده رو داخل 2 الی 3 لیوان آب بریزید و بعد اون رو روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا پخته شوند و ترشی آنها به خورد آب برود.


مرحله چهارم

وقتی که 20 دقیقه از پخت و گوشت گذشت و آب آن کم شد ، ادویه‌های مورد نظر و نمک رو به آن اضافه کنید. سه عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید ، بعد به گوشت اضافه کنید و اون‌ها رو کمی تفت بدید تا سیب زمینی کمی نرم شود.


مرحله پنجم

بعد آبی که دانه‌های انار خشک شده درون آن بود ، از صافی رد کنید و به گوشت اضافه کنید. حدود نیم ساعت زمان بدید تا مواد بپزد و ترشی به خورد گوشت برود. بعد زمان بدید تا غذا جا بیفتد و سپس اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً سیب زمینی رو قبل از اضافه کردن آب ترشی اضافه کنید. زیرا اگر همزمان اضافه کنید ، ترشی انار باعث می‌شود که سیب زمینی سفت شود و خوب پخته نشود.
در صورت یه به گوشت قرمز دسترسی نداشتید ، می‌توانید به جای آن از مرغ استفاده کنید.
این غذا را می‌توانید هم با نان و هم با برنج کته سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.