طرز تهیه املت اسپانیایی ساده با پنیر
سلام به کاربران سایت آشپزم 👩🏻🍳 غذای امروز املت اسپانیایی با پنیر هست ، این املت یکی از خوشمزه ترین املت هاست که طرفدارای خاص خودشو داره . خیلی غذای سریع و راحتی هست . با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیب زمینی 🥔 متوسط 5 عدد
⫸ پیاز متوسط 🧅 1 عدد
⫸ روغن زیتون
⫸ تخم مرغ 🥚 4 عدد
⫸ موزارلای رنده شده
⫸ نمک🧂 ، فلفل سیاه
⫸ جعفری ریز خردشده
مرحله اول
پیاز 🧅 را به صورت خلالی درشت خرد کرده و داخل روغن زیتون فراوان تفت دهید . سیب زمینی را به صورت ورقه ای نیم دایره نازک خرد کرده به تابه اضافه کنید و تفت دهید .
مرحله دوم
وقتی پیازها کاراملی شد و رنگ سیب زمینی کمی تغییر کرد از تابه خارج کرده و کنار بگذارید .🥣
مرحله سوم
داخل کاسه ای تخم مرغ🥚 ، نمک 🧂، فلفل سیاه و موزالای رنده شده را باهم مخلوط کرده و پیاز و سیب زمینی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید . ( میتونید بدلخواه سسیس ، سوجوک ، قارچ و …اضافه کنید )
مرحله چهارم
مقداری روغن زیتون داخل تابه گود نچسب ریخته و مواد املت را داخل آن ریخته و درب تابه را گذاشته رو ی حرارت ملایم بپزید . وقتی یکطرف آن کمی سرخ شد برگردانید طرف دیگر املت هم سرخ شود (بدون در ) املت را با جعفری تزئین کرده و سرو کنید
نکته:
❌ بهتر است از تابه گود و کوچک استفاده کنید ، اگر از تابه بزرگ استفاده کنید املت نازک و خشک می شود .
خواص سیب زمینی